188Channel

標題: 黑道未亡人 [打印本頁]

作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-10 22:31     標題: 黑道未亡人

作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-13 21:07

作者: 盛女科雲時好正    時間: 2012-4-16 09:55

作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-16 22:15

作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-16 22:16

作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-18 22:32

作者: spamna    時間: 2012-4-18 23:36

陳浩東同陳浩南有冇關係,如果浩東生係女,咁就正好。多謝。

作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-18 23:54

作者: spamna    時間: 2012-4-19 00:53

美玲邊間老人院做,我都入去埋一排都好。泳兒好似未完啊?

作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-20 20:41

作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-23 00:55

作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-26 02:20

作者: spamna    時間: 2012-4-27 00:10

一邊吃宵夜,一邊睇你文章,徐伯同美鳳按摸嗰段再寫肉緊就好睇啦,徐伯六十歲人,性能力有如四十歲雄渾,幹得美鳳翻雲覆雨典床典席死去活來,下集校長凌辱美鳳寫得更好,加油!出你十二成淫淫功力爆出來吧…吧!等你,多謝先。sleeping Z Z z z

作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-27 02:16

作者: 劉金發作品    時間: 2012-4-27 18:02

引用:
原帖由 無巧不成書 於 2012-4-27 02:16 AM 發表

嘩!spamna兄果然勁,:smile_o12: 就睇你露呢一手我都硬硬地  .睇黎有机會都要同你夾一夾另開新篇,有你做'性技顧問'一定生色不少!
講真,由於這几篇就是小弟生平第一趟寫色情文章,多少也不習慣,不過,自覺上寫到泳 ...
寫得不錯!看多些書,吸收別的作家的優點長處。放膽的去寫,不要害怕失敗!
作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-27 21:30

作者: 笨Q造馬皇    時間: 2012-4-27 22:43

作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-28 15:39

作者: 無巧不成書    時間: 2012-4-30 22:51

作者: spamna    時間: 2012-5-1 00:44

咿依!轉了題目喎,嘩…依集有3p玩喎,一王兩后,如果女僕轉女miss好似正D,校長再飲劉金發介紹壯陽酒後,咁就唔驚冇貸賣,校長多多殺得起,你咁快出到新文,我終係寫緊呀╯﹏╰

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-1 01:09

作者: 大澤木一族    時間: 2012-5-2 08:32

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-2 16:31

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-4 20:30

作者: spamna    時間: 2012-5-4 21:25

有新作品睇啦…今集少咁多色喎!下集寫勁D啊?加油加油加油……

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-5 04:06

作者: spamna    時間: 2012-5-5 12:48

引用:
原帖由 無巧不成書 於 5-5-2012 04:06 發表

為了答謝Spamna兄的長期支持,下集將會加倍色情:smile_47: .如果有認得小弟嘅鄉親父老見到此文,千萬不要責備我淫賤又cheap,小弟一切罪名都推卸給spamna !(你自己咸濕就咸濕啦又賴人 ~)
呵!呵!食色性也嗎:smile_47: 呵!我新作要五月尾見天呀 劉金發嗰勢咁勁:smile_35: 都係唔好做炮灰住?:smile_o04: (其實我都係寫緊,腦殘腦殘呀:smile_o16
作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-5 14:55

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-11 05:28

作者: spamna    時間: 2012-5-11 09:52

無巧兄:smile_o06: 咁早六點幾上post喇:smile_o04: 如果前段祥仔和後段文叔同阿嬌搞嘢加埋一段出好睇D,『祥仔聽到門鈴響,阿嬌要祥仔匿埋衣櫃裡,阿嬌開門係文叔醉醺醺,同阿嬌搞嘢,阿嬌比文叔搞全身慾火焚身床上幹,祥仔做衣櫃裡的男人打手槍,在不經意下被文叔發現祥仔起度,兩個男人氣宇激昂,要搵阿嬌出火,一齊搞阿嬌,整招出名『人肉三文治』一前一後不亦樂乎。』:smile_o05: 繼續加油,啜啖先:smile_o09:
作者: 伕子s    時間: 2012-5-11 17:32

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-11 22:36

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-11 22:37

作者: E...ling    時間: 2012-5-13 20:21

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-14 21:11

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-14 21:33

作者: spamna    時間: 2012-5-15 20:05

照咁睇伏線祥仔會護老院陳美玲有事發生呢?

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-17 04:40

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-22 00:21

作者: spamna    時間: 2012-5-23 22:45

期待你新題材新作品見,加油啊?祝點擊錄上升十萬次以上。

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-24 03:37

作者: spamna    時間: 2012-5-24 09:36

引用:
原帖由 無巧不成書 於 24-5-2012 03:37 發表

未完的,下節才完.因為今節臨時玩下嘢才加插入這一段.
spamna兄你嗰邊二世飛和娜娜我都有追看的,快些更新啦,努力 啊!
星期四早上post上文啦:smile_38: 我趕切上娜娜姐『生日凌辱編』:smile_27:
作者: 劉金發作品    時間: 2012-5-24 17:35

人物思想語言己經寫得很細膩和成功。
此刻閣下的作創方向,應是『鑽研』如何『塑造』讀者喜歡的人物!
要知道,一部受歡迎的小說,一定要有『性格鮮明』,受讀者喜愛的人物。
這類人物,不可能是『平凡』的人,一定是有『特別』之處的人。
可以從人物的『性格』、『職業』、『外形』等入手。
作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-25 03:49

作者: spamna    時間: 2012-5-28 10:11

無巧兄!過了七日喇?快快上文啊!我最後一編『世飛』差不多寫喇,明天下午我可以上文啦?(無意外的話)

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-28 22:26

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-28 22:27

作者: spamna    時間: 2012-5-28 23:36

祥仔和阿嬌一段霧水情緣應該寫得更好激情和激奮會好些,其實終可以寫下去,阿嬌老公再大陸一段包二奶有得寫喎?你新作會幾時上Post呀?加油啊。

作者: 無巧不成書    時間: 2012-5-28 23:47

作者: spamna    時間: 2012-5-29 10:14

引用:
原帖由 無巧不成書 於 28-5-2012 23:47 發表

不如你寫啦!?我覺得如果畀你寫都會另外有趣味:smile_47: !
等緊睇你個呀飛架Spamna兄!:smile_o09:
無巧兄,唔好玩我啦:smile_35: 見過鬼總唔怕黑咩
作者: Mastermind007    時間: 2012-5-30 22:24

作者: Aqua162    時間: 2012-5-30 23:59

作者: 大岩蛇仔    時間: 2012-5-31 14:21

作者: 無巧不成書    時間: 2012-6-1 03:04

作者: jodieMan    時間: 2012-6-1 19:20

作者: E...ling    時間: 2012-6-2 10:57

作者: 無巧不成書    時間: 2012-6-2 21:12

作者: 無巧不成書    時間: 2012-6-2 21:13

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)