上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 (第五十回)

收藏  |  訂閱
479  27.9k

引用:
原帖由 特大冬菇頭1211 於 2009-7-16 02:19 AM 發表 查看引用來源
咁咪多d返黎睇下個媽同個女羅連三圍你都知仲想點:smile_o05:
仲有你呢.............

我開始覺得妳似一個人.........

引用:
原帖由 特大冬菇頭1211 於 2009-7-16 02:23 AM 發表 查看引用來源
講:smile_o02:係邊個
唔肯定................

唔好叫我估......

我估你老味架....:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 特大冬菇頭1211 於 2009-7-16 02:20 AM 發表 查看引用來源
個女同你一樣唔返屋企:smile_39:
佢好乖架........我會慢慢教架喇...

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-7-16 02:28 AM 發表 查看引用來源
yoyo...彈入:smile_o13:
:smile_03: :smile_03: :smile_03: 變身入黎喇...

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-16 02:29 AM 發表 查看引用來源
   我插入
老婆.... 唔係...男人....:smile_o09:

引用:
原帖由 bee_1437 於 2009-7-16 02:30 AM 發表 查看引用來源
我都唔玩變身o既:smile_o01:
係咩......:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:

咀啖先......

引用:
原帖由 特大冬菇頭1211 於 2009-7-16 02:31 AM 發表 查看引用來源
古我老味:smile_55:.........好食wo:smile_o01:
一齊食...

引用:
原帖由 特大冬菇頭1211 於 2009-7-16 02:32 AM 發表 查看引用來源
咁乖就唔使教喇:smile_o10:
始終都係細.............點都要指點下既..

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-16 02:33 AM 發表 查看引用來源
   oh...我女人 :smile_o09:
當天的我不想結婚
 只相告你已是我的情人
 永遠你在似是陪襯
 似是傳真挑選轉身 真的苦惱自尋.....................................

引用:
原帖由 特大冬菇頭1211 於 2009-7-16 02:35 AM 發表 查看引用來源
你地d關系都幾復雜wo:smile_o14: 可唔可以介紹下
我都未知你係咩人.....攞張老新黎抄底先啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆