月亮湾友誼二天遊

收藏  |  訂閱
4  16.9k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-16 13:12 發表 查看引用來源

月亮灣香薰鬆腿比美前水都香薰鬆腿.大堂時時坐無虛設,下午去都好不容易才找到個位坐.
請問Locker 佬有無舊屎咁撚吋, 舊時唔畀小費欄撚住唔畀你走(攞住你鎖匙牌), 你唔理佢,
走出去埋單, 佢走出黎大聲講垃圾客, 丟個鎖匙牌去收銀到, 見過有D大陸客同佢嘈,

話佢講乜垃圾客, 搵埋經理嘈, 最後點我唔知, 因為有車去關口.....................

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-13 18:33 發表 查看引用來源
服務合格,每個招待員工都好招乎,直入到大堂同部長講488,即時帶你上1層樓入房,撞手神來個輪牌,江西妺子識講下白話易溝通,首輪控摩就預佐麻麻地,次輪主動高清,動作都係呢D,指插可親妹妺,放完煙花後都摸到夠鍾,過程中聽到隔離房開 ...
請問可以開大嗎? 69 得唔得? Thanks !

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-17 22:10 發表 查看引用來源

間間正/邪骨場locker佬都係靠小費為生.如果白做,點都會有點怨氣噴下,人之常情.
咁又唔係咁講喎,

1)小費係隨顧客意願畀, 唔撚係應份老馮加一服務費.

2)locker佬要錢為生, 有點怨氣應該向骨場老細講, 要有底薪, 唔係向客人強索小費.

3)骨場已經有收加一服務費, locker佬無人工, 佢可以唔打依份工.

4)我唔覺locker佬有付出幾多勞力, 開吓locker, 遞衣架, 有時只係打機/睇片/玩手機
  開咗櫃門就走咗去, 連水都無杯.

5)畀廿蚊人仔都嫌少, 多謝都無句.

以上係我曾經幫襯過佢既感受,曾經每個星期六日會租佢樓上酒店過夜,夜晚會同飯盒去幫襯.
當時同佢地D經理算熟(建基於小費).

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-17 21:50 發表 查看引用來源
現場應該冇,出佐外面睇囡囡而定,69睇怕你錫佢妹妹,而未必錫你細佬,呢個係手爆塲
多謝資訊!

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-5-17 22:12 發表 查看引用來源
鬆腿係咪個個場都係美容師做?疫情前好多時係按腳的做
有D場叫香薰鬆腿(有落油), 嚴打時會叫鬆腿(無落油)/暫停無咗,

一般係按大堂D女做埋, 但有D知道要撚雀, 唔做鬆腿

前往最後回覆