上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
164  60.1k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 08:53 發表 查看引用來源
咁可能當時未比佢同事食,冇理由咁多人咁揚!
之前肯定屌過,果次都有偷食,因為剌激

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 09:00 發表 查看引用來源

點會女人影,一個異性戀嘅女人點會影一個發晒姣嘅女人嘅性感相。打死我都唔信。

情況就係影完相大家慶晒,就除衫扑嘢。
你都覺得發晒姣?撩屌

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 09:03 發表 查看引用來源

呢個trip咁多人去,擺到明就係掩飾,其實就係淫亂旅行團,借工作同事聯誼為名,性愛派對為實。
肯定唔係因為我知,係公幹加旅行,係佢倆個偷食啫

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 09:07 發表 查看引用來源
呢張就肯定唔係女人影!不過亞嫂真係好正!
佢keep得好好,唔似41人人都話佢30,之前都好多男人追,撩屌佢有同我講包括呢件狗公不過佢唔so,佢係性感既床上都淫,但係平時冇對男人發姣,所以真係唔知點解

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 09:13 發表 查看引用來源

就係乘呢個好好嘅機會出去偷食,公幹就公龫,旅行就旅行,可以撈埋一齊嘅咩,咁都得,證明呢班人就係sa sa滾,靠唔住。
你公婆襯呢個機會話外遊,令你禁止唔到佢去。 ...
佢老闆真係叫班人去做公事,請埋佢地去玩,班人好正經(因為我知)唔係sa sa滾,只係佢地借機偷食

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-25 09:14 發表 查看引用來源
真係有波有羅,呢個姿勢好正,會唔會係專登搵攝影師影寫真之類,目的係留影,當然偷食已成事實,不過同影相冇直接關係
肯定唔係專登搵攝影師影,因為仲有d其他,咁你話邊個影?地點係香港,我估到係佢公司附近一間時鐘酒店

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 09:17 發表 查看引用來源
咁果個狗公都好嘢,咁都比佢溝到!
用左幾年時間心機金錢,慢慢令佢放下介心,慢慢試扮好愛佢最終咪又係屌,唔靚仔不過高大既

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 09:25 發表 查看引用來源
咁佢都好有機心!
為左扑佢

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 09:27 發表 查看引用來源
咁佢都好有恆心!
個人夫個老婆又唔裝扮又肥仲幫佢生幾件,狗公見到佢仲唔驚為天人咩?俾我都想屌啦

佢一步步先做朋友,扮care佢,扮正人君子,大家訴下苦,等佢放下介心以為佢冇野,再約佢食野行街睇衫,試探佢,教佢唔好講,再試佢會唔會偷食

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 09:42 發表 查看引用來源

呢啲需要過程,你知咁多細節,你唔一早阻止佢。仲俾位佢上你老婆?
當我發覺開始唔對我有同老婆講呢個唔係好人,佢同我嗌交話只係朋友同事叫我唔好多疑心,果時真係冇野既,後來佢開始隱瞞我同條狗公交往

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆