上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
164  60.1k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 09:54 發表 查看引用來源

我係你一早啲條友出黎同佢傾計啦!仲俾機會佢扑完一次又一次?
你究竟知唔知自己想點?
好多story,有機會講出黎

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 09:06 發表 查看引用來源

翹高屎忽咁仲唔係撩屌?行去佢後面狗仔式俾人入咗啦。
佢平時都鍾意我喺佢後面用狗仔式插佢,但係佢偷食過之後,佢真係鍾意翹高啲個屎忽畀我屌,呻吟聲仲大咗多咗而且特別多水,所以我諗佢係好鍾意比狗公咁屌佢

回覆 144# licklickson 的帖子

呢個唔知喇不過偷食一定刺激啲,同埋佢本身性慾都好強,上床同平時係兩個人,特別去到呢啲年紀經驗豐富性慾更加強一啲都唔出奇

回覆 145# 樓上吉仔 的帖子

我覺得佢係有幻想畀其他人屌緊

回覆 149# 幪面超人 的帖子

有,不過都係離左婚或單身

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-25 11:13 發表 查看引用來源
冇謂去估,你都控制唔到,同様你都可以幻想緊屌其他人,事實係你屌到佢好high,夠享受未得
其實喺佢偷食之前,我一向久唔久都有同佢玩啲幻想嘢角色扮演,佢都好鍾意咁玩而最好enjoy好high,玩到標曬水,其實我同佢都好識玩佢經驗都好豐富

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-25 11:17 發表 查看引用來源
點樣性慾強法?一星期屌幾多次?定日日都想要
平均都三次,出外旅行就日日要,佢後生都強,到咗三十幾四十歲就更加需要更加強

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 11:28 發表 查看引用來源
咁可能真嘅更刺激!咁有冇試過扮佢同事?
我哋乜都玩過,其實性生活一向都滿足,分享下其中一單,佢好耐之前有個舊老闆叫frankie好正人君子有老婆,我都識佢
有一次我叫佢扮畀frankie屌,佢初初唔肯好尷尬,後尾就話好試玩下
佢先攞支假陽具出嚟當係frankie嘅幫佢含,跟住話佢好大碌好長好粗(呢個當然係佢幻想)跟住佢叫frankie幫佢奶閪,標曬水,跟住係frankie面前插條假陽具入去自慰佢好high,跟住要我扮frankie屌佢,佢一路嗌frankie插我插我,最後仲要我射曬入去
所以佢肯玩起上嚟係好淫蕩

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 11:32 發表 查看引用來源
會唔會佢食唔飽所以先比果條友乘虛而入?
佢唔係食唔飽,係因為佢貪新鮮刺激,佢結婚之後未試過畀第二個男人屌,同埋佢仲識佢老婆佢覺得畀個人夫屌係好刺激

回覆 163# licklickson 的帖子

上面我都講咗佢要玩起上黎係好淫蕩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆