上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.1k  341.6k

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-5-16 07:54 發表 查看引用來源

師兄真係好,咁多靚相俾我地睇😁👍
多謝師兄欣賞,都係分享下🙇🏻‍♂️有好多係以前影

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-16 12:04 發表 查看引用來源

真係不得了,C兄呀嫂有前有後,仲會打扮淫look比你扑,佢下面仲會啜你個頭,羨慕死人咩😆😆
師兄唔好咁講啦😅😅其實我都嘥咗好多時間調教佢,但係如果佢唔係淫底都調教唔到🤭🤭不過佢始終受過外國教育,對性方面係畀傳統中國女人開放啲嘅

引用:
原帖由 sagax 於 2024-5-16 12:56 發表 查看引用來源
正是,女上真的好難忍耐,個妹妹貼到實,🐢頭好易被子宮頸磨擦,如果你無控制佢速度,九成九十分鐘內射精🤣
師兄真係老手👍🏻加埋佢喺度淫叫,騎你,對大波喺度上下擺動,有時又會揸住自己對波淫到不得了,下面啪啪聲唧唧聲,佢興奮呀陰道收縮夾住你條嘢喺度啜,如果唔識得控制佢速度,尤其是冇帶袋,真係隨時射曬入去😅

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-16 17:05 發表 查看引用來源
再重新講多次。。。C兄勁有性福🥰🥰🥰😂😂😂
師兄你咪話好鍾意睇女人著淺色透明底褲嘅🤭其實我老婆成日都著🤫🤫

附件

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-16 21:32 發表 查看引用來源
嘩。。。好嗱正😍除埋對c襪,睇埋前面透毛毛就梗架正😍
冇著絲襪呀

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-16 22:45 發表 查看引用來源
呀。。。係咩🤣🤣🤣
師兄要求咁高㗎😅😅偷偷地畀張秘密啲嘅舊相你睇🤫🤫

附件

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-5-17 10:43 發表 查看引用來源

呢幅真係正,好想大大力索番啖😁
呢張相好耐之前佢換衫畀我捉住佢影😂佢啲底褲好少咁保守,就算平日返工多數都通花lace😅
如果畀佢聽見師兄咁講,可能出水都似🤭🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-17 10:59 發表 查看引用來源
如果濕咗現出水印仲正!😬
我試過同佢扑嘢之前,淨係前戲都未摸佢妹妹佢條透明底褲已經濕咗一大達🤫sp都係咁㗎🤣紅顏就含蓄啲😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-17 11:26 發表 查看引用來源
咁樣玩幾正!如果紅顏呢啲良家仲正!😬
你一撩或者lam紅顏妹妹佢就變身一塞入去就開水喉

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-17 11:30 發表 查看引用來源

即係呀嫂女性荷爾蒙好強,性慾好旺😆
係性慾好強,40之後更甚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆