上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 5

收藏  |  訂閱
95  113.9k

引用:
原帖由 shingmichael 於 2007-9-15 02:21 PM 發表
第三樓
四樓:smile_38: :smile_34:

引用:
原帖由 yuriyuri 於 2007-9-15 03:50 PM 發表
各位資深船長,你地好.
我新入伍嘅,仲係 trainee,多多指教.

我仲未確定到自己係唔係沉咗,但對方的確比到我失去已久嘅戀愛感覺,everytime搵完佢返屋企之後都有種強烈嘅失落感,真係d ...
響度識ge先?

引用:
原帖由 yuriyuri 於 2007-9-15 04:13 PM 發表
nc
捧過幾次場,出過幾次街.
哦,咁即係K囡啦,大家同路喎,講番正題啦,比多D時間觀察同了解下,最重要係用個心去對人,咁樣成功ge機會都會大D架

引用:
原帖由 yuriyuri 於 2007-9-15 04:32 PM 發表
同意
但有時同個老死講開呢個topic, 得出同樣嘅結論,
就係我地永遠唔會知佢地嘅心態:smile_39:

撫心自問,我對佢都幾好啦,不過唔知佢get唔get到姐....
如果你係真心對佢好,佢一定會get到,只不過佢會花比你觀察同了解佢更多ge時間黎觀察同了解你,不過放心啦,只要囡囡ge本性係好ge話,師兄你一定可以得到回報ge

引用:
原帖由 yuriyuri 於 2007-9-15 04:44 PM 發表
但願如此:smile_13:
如果囡囡對你有好感ge話一定冇問題ge ,相反就...:smile_13:

引用:
原帖由 apple0812 於 2007-9-16 08:31 PM 發表

小姐都系妈生架:smile_38:她地都有感情架:smile_44:甘你有没叫过小姐呀:smile_41:唔通你系处:smile_30::smile_30::smile_30:
Apple妹說得好

引用:
原帖由 apple0812 於 2007-9-16 09:14 PM 發表

琴晚有没出去玩呀:smile_38:
沒有啊,整個晚上在家里看足球比賽,看到今天早上7時才睡覺呢:smile_13:

引用:
原帖由 fan2006 於 2007-9-16 10:41 PM 發表

同意呀,我好多小姐fd,佢地話我呢一班人會尊重佢地,
Me too

引用:
原帖由 a68500386 於 2007-9-17 11:08 PM 發表

媽咪幾好    :smile_38:
話時話,我都未沉過媽咪喎:smile_30:

引用:
原帖由 hitabo 於 2007-9-18 01:00 PM 發表

呢種就可能叫為女死為女亡啦
me too:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆