上一頁下一頁
發新話題

starbuxxx 俾鬼佬撩, 加了相(30/10)

收藏  |  訂閱
74  48.2k

引用:
原帖由 wing1216 於 2009-10-30 04:39 AM 發表 查看引用來源
crazygirl 好似唔係hk 讀書??
可出此言..
haha
我係細個回流hk, 留在hk都好幾年啦

引用:
原帖由 savio6xx 於 2009-10-30 03:53 AM 發表 查看引用來源
證明你夠吸引力者!
樓主真係等佢同女友家人玩完番來塭你?
重重現像似乎係無結果既戀愛喎!
你識玩又享過下日辰就ok...甘認真就真係自剎!
純出自關心勿怪多事!
早在我地拍左拖半年, 佢已經借去旅行黎呃我, 但其實留左向hk.
今次朋友提醒先記得要懷疑佢, 質疑佢, 諗左一陣已經覺得好攰..唔想諗...
所以我冇刻意去機場check佢..原來佢只同屋企人去(唔知包唔包括佢gf). 不過anyways, 已經唔想知唔想理..

引用:
原帖由 聖人強 於 2009-10-30 09:54 AM 發表 查看引用來源
隻腳又白又滑,又有胸既學生妹,少有:smile_34:
咁唔係既, 大把喎..你出cb街頭, 都不知幾多, 著得幾惹火..但渣住本marketing書..

引用:
原帖由 聖人強 於 2009-10-30 10:02 AM 發表 查看引用來源

尋日出完唔係好覺...好多上面都好平
某大mkt 出名多靚女:smile_40:
我都算平咋喎..有對靚腿既惹火女仔喎我指..
某大呀? 邊間先...

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-30 10:13 AM 發表 查看引用來源
樓主好長腿呀,又白又長
我條又短又粗
:smile_o03:
but your breast's size i also envy le..:smile_o10:

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-10-30 10:16 AM 發表 查看引用來源
樓主兩張相都咁靚,不過我都係中意第二張多d。

http://i86.photobucket.com/albums/k97 ...
我都係! 唔開燈用FLASH影, 係唔同D!

引用:
原帖由 聖人強 於 2009-10-30 10:18 AM 發表 查看引用來源

你咁都算平其他人真係要行埋一邊
CITY...咁出名你都唔知:smile_40:
haha , 我好少fd讀city, 你唔係想講張"茅"呀嘛?

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-10-30 10:22 AM 發表 查看引用來源
美腿~  認得你喇~~
你認得我好耐啦...
又會向度既, 唔係夜晚先出動架咩你...

引用:
原帖由 聖人強 於 2009-10-30 10:24 AM 發表 查看引用來源

佢好似唔係讀MKT
你係咪讀緊大學?:smile_44:
佢係讀marketing, 但唔係主修主科..
你唔係講緊university咩

引用:
原帖由 聖人強 於 2009-10-30 10:30 AM 發表 查看引用來源

係呀...你記得咁清楚
唔通你想學佢?(講笑):smile_30:
我又冇佢既美貌, 又唔夠佢長腿...仲冇佢咁靚既breast, impossible吧!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆