上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 10

收藏  |  訂閱
125  65.9k

引用:
原帖由 michael0428 於 2010-1-5 06:19 AM 發表 查看引用來源
今次仲唔第一~~~:smile_46:
你24小時 standby 就系為左呢個第一??? :smile_41:

我都第三, 好過無.:smile_30:

引用:
原帖由 michael0428 於 2010-1-4 10:08 PM 發表 查看引用來源
c 兄們, 大家晚上好啦~
最近, 本人 迷上 一條東北桑拿女, 佢係做g的
不過幾次搵佢, 都係上佢公司, 佢放假 又話不要找佢, 佢話佢不在家~~~~
e+ 真係有d 灰, (都幾hurt 下)
有人可以救下我嗎???
好明顯佢放假另外有人要服侍啦.

甘你都唔明??? :smile_41:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 11:10 AM 發表 查看引用來源
唔知再到第99版之後.......大家會點呢???:smile_34:
到時你生埋仔都唔奇啦. :smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 01:10 PM 發表 查看引用來源

多謝........
講你故仔啦, 尋日又話今日講. :smile_22:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 03:22 PM 發表 查看引用來源

唔想再搵過第2個......而佢亦做左件事...我覺得好感動......
你真系易話為, 話結就結. 一定好受大陸囡囡歡迎呢. :smile_30:

有咩感動事呀... 睇下感唔感動到我 :smile_34:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 04:59 PM 發表 查看引用來源

唔好咁講....佢都無應承我.....
喺元旦日.....同佢去東門行街....食完飯後....搭車返去.....佢話坐公交......我就話坐的士.....等左好耐都車
咁我就話不如白牌啦.......問左幾個都要成80.....其實50就夠.. ...
元旦日就搞埋d甘既野, 真系吾老泥.... :smile_42:

難怪你會甘感動啦.:smile_40:

系香港扣女既話, 就算你死十次個衰婆都唔想少一忽肉呀. :smile_44:

最後, 無左幾銀??? :smile_41:

p.s.: 我只會在自己住既樓下坐白牌, 出到去寧願等下都未試過坐. :smile_13:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 04:59 PM 發表 查看引用來源
我條女擋喺我面前.....同條友死過.......
呢 part 可吾可以詳細少少. :smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-6 09:55 AM 發表 查看引用來源

好感動呀...:smile_o06:

但係點解你反應咁慢架...:smile_39: :smile_39:
我真系笑左出黎...

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-6 10:07 AM 發表 查看引用來源

我無諗過我條女會衝出黎.......我都有諗過同條友死過.........係我條女佢好兇咁望住我叫我走......不斷咁叫我走......
咁你有無聽你條女話, 真系走呀??? :smile_30:

講完笑啦, 你條女傷得嚴唔嚴重呀???? :smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-6 10:23 AM 發表 查看引用來源

你見條女同條友糾纏緊...你應該第一時間衝埋去幫手先係...你條女可能唔會受傷...:smile_38: :smile_38:
或者咁講啦.... keith 那時應該系手足無措... 都唔知點算好.

系香港, 就算有人搶野, 你都知咩環境做d咩既野.

但系去到大陸, 真系會「企」左系度呀.

有時d frd 成日以為大陸好危險,
我只會答佢地, 大陸危險在你唔知系咩情況做d咩既事姐.

系香港, 有人搶野你夠膽追, 有人揀交打你識衡量.
但系系大陸, 你根本都無所識從. 就算一個10歲靚仔撩你打, 你都唔知佢真正背後有咩人撐....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆