上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
823  580.4k

引用:
原帖由 TID 於 2016-7-18 18:13 發表 查看引用來源

佢唔知你打文咩?
可能佢好LIKE你打文SHARE?
佢唔知丫,同埋好多時都已經去左搞野,冇咩時間打文

阿華同阿B一入到屋就已經對我瘋狂咁錫同摷,我根本分別唔到邊對手係阿B,究竟你阿B定阿華同我KISS。
因為當時我剛響屋企做緊YOGA,所以都只係著住一個BRA TOP 同一條小短褲,而且為左令流更多汗,我仲開左少少暖氣,所以大廳位都幾焗,但佢地兩個都冇理,只係不停咁將我愛撫同濕吻。

佢地兩個一邊除下自己的衣服只剩下低褲,一路繼續對我愛撫,阿華響呢個時候用一樽BB油,倒向我胸前,阿B就將手伸入BRA內,用手指玩弄我粒LIN,由於有BB油的滋潤,阿B的動作更加順暢,佢一路同我KISS,一嗆用雙手逗弄我的雙LIN,阿華當時冇閒著,拉開我我小短褲,將BB油沿屁股倒入我褲內,一陣冷冰冰的感覺,湧上我腦海……

我趴響阿B 面前,隔住佢條底褲摸佢的粗GER GER,受到呢一個刺激,佢支粗GER GER 已經撐起佢條底褲,一個好明顯的小帳篷出現左。阿華就響後面用手指隔住小短褲不停咁捽,時快時慢,時淺時深……

阿華再一次將BB油倒在我身上,這次位置是我的背部,倒完之後更將BB 油均勻地由我我背脊擦向全身,我身體呢個時候已經成身都係BB 油,令他們的愛撫更加順暢,阿華一邊為我按摩,一邊將手滑向我胸前,伸手入BRA 內,乘住BB 油之助,玩弄我的乳房。

阿B 就享受我對他的挑逗,我輕咬他的乳頭,又手指隔住內褲去輕摩阿B 的巨GER,輕輕的幾個動作,已經令阿B頂唔住。

阿華響呢個時候都將我的小短褲拉下,只得一條已經濕到透哂的T BACK 包住我私處,佢依然用手去按壓我下面,同時又瀨我我屁股兩邊。

我就改用舌頭瀨阿B 的乳頭,隻手已經伸左入佢低褲,但沒有用力去CHOK,都只係用手掌去輕摸佢已經扯到硬哂的GER GER。

阿B 直係頂唔住我呢一種攻勢,佢將我轉手放響梳化上面,一手扯開我的BRA TOP,令一對充滿BB 油的乳房暴露在空氣當中。

阿華都唔等,一口咬住我左邊的LIN 頭,右邊就比阿B用手搓弄,同時阿B亦錫我耳仔。

阿B 亦唔執書,將我右邊BRA TOP 拉下,一樣用條利去瀨我乳頭,阿華就將T BACK 向上扯了一下,令內褲邊磨我的陰唇,阿B 亦向我下面進攻,我身體被阿華拉起,他們兩個一個指插,一個拉開T BACK用手輕掃陰核……我就只有用利去瀨阿華的乳頭,但沒有用,同一招對阿華沒有反應,佢地兩個更力出力去玩弄我,令我第一次噴左水……

出完一次水,阿華都比我抖下,佢只係同我KISS,但阿B就同我口交,我剛噴完水的私處比佢係咁瀨,佢想為我帶1另一次高潮……

阿華亦示意我抖夠,佢拉底自己條底褲,一支已經扯到爆哂的GER GER 已經塞入我個口,阿B就拉底左我條T BACK,直接地手口並用去刺激我的小妹妹……

阿華挺住腰,享受我對佢的服務,私先將佢全支吞入口,再慢慢吐出,來回3-4 次,之後用利去瀨佢個龜頭,來回又幾次,由於受到阿B 的刺激,我都好難去集中為阿華口交,阿B 的中指已經完全插入我下面,不停的探挖。

呢個時候,阿華又將BB 油倒響我身上,更將我的BRATOP除去,呢個侯我成個PATPAT 同下半手又再係塗滿BB 油。

佢地用手將BB 油均勻塗滿我全身,我就依然為阿華口交,屁股迎合住阿B的指插同埋自己同阿華口交而上下咁搖動。

阿B都將自己底褲除左,我就改為同佢口交,因為佢SIZE 比阿華粗大,我都唔可以成支吞,改為集中用條利同手去套弄……阿B依然用手指去指姦我私處,我一邊用口同阿B 吹,一邊用手套弄阿華,因為我身上好多BB 油,所以套弄起來比較順滑……

我交替咁用手口同佢兩個口交同手淫,阿B就同時為我口交,呢個時候我都唔記得玩左呢個POSE 幾耐,只知我自己手口都冇停過,不停交替住為佢地含,手就不停咁CHOK……

之後,我就坐響阿B 面上,由得佢為我口交,阿華就企響我面前,我繼續同佢含,而阿B又捉我隻手,要我同佢CHOK CHOK 下……阿華亦用手指夾我的乳頭……佢更加用佢支野去打我個胸,啪啪啪左幾聲……之後又要我同佢乳交,可能我個胸同佢支野都好多油,所以夾起來都比較容易……

響呢個時候,阿B亦坐番起身,佢已經戴左套,響我股溝度磨左好多下,我背住佢,佢一手抬起我屁股,一下就入左,可能我已經習慣左佢SIZE 同埋有足夠前戲,過去的痛楚冇左……我坐直個手上下咁 UN… 阿華就響我面前,我繼續為佢含。

大家響呢個時候已經成身都係汗同油,阿B就將我屁股抬起再放下,呢個動作連續幾次,我爽到叫左出來,佢開始出力去插我,我又因為頂唔住面噴左一次水……

阿華響呢個時間接力,佢以狗仔式去將我抽插,好快佢就射左響我入面。

阿B 亦響呢個時間除左佢個套,跪響我胸前,將我對波夾個溝出來比佢乳交,同時,阿華亦將一個按摩器放響我下面,再次將我刺激……

冇幾耐阿B 都將佢精射哂響我面上面……

第一次偷食完畢……

打完剛剛好,今晚返夜,大家慢慢睇.......:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 lummo17 於 2016-7-19 00:40 發表 查看引用來源
偷食X3PX噴水XBB油

完全AV!!

激过同阿A!!

J左2次!!

有阿華響度,就會有多D花式玩。
你打两次……咁少?

引用:
原帖由 TID 於 2016-7-19 00:52 發表 查看引用來源

無問題,辛苦了
真係好攰,成晚都釣哂魚

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2016-7-19 13:52 發表 查看引用來源
very good story very envy A , B and Ar Wah
呢個感覺好刺激。
阿B同阿華餓左好耐冇出野。

唯有講多次,多謝支持

今日去蒸汗,好舒服,咩悶氣都冇哂

引用:
原帖由 nick歷 於 2016-7-19 19:44 發表 查看引用來源

得閒排下毒都唔錯:smile_o10:
係丫,腳未好番,冇得跑步,又想出汗,唯有去蒸下

引用:
原帖由 nick歷 於 2016-7-19 19:51 發表 查看引用來源

咁應該去曬下太陽麻:smile_o01:
曬左幾日啦。要抖抖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆