上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
823  580.3k

當日食完晚飯,我地去左賭場玩左一陣,阿B 同阿華已經急不及待想同我番房度玩另一樣野……

番到房,我地3個已經好快變左3條肉虫,一糸不掛咁響個房入面互相撫摸,同KISS,前戲冇咩特別,可能阿華同阿B 剛才同LINDA唔係玩得好激,都只係各出左一次,佢地兩個好快已經扯到好硬,相反我就可能比阿A出左3 次,已經有少少攰,不過佢兩個當然唔會理我感受……

我跪響佢兩個面前,一左一右同佢地兩個含,一路含,一隻手又同佢地套弄,真係好忙……

當我同阿B 含,阿華就用佢支野去撩我個胸,同埋佢D GER GER分泌搽響我粒LIN 上面,真係好鬼核突,我用力咁同佢兩個吹,一時又會比D 眼神交流佢兩個。

阿華首先提槍上馬,我趴底左響阿B 碌野前面,阿華就準備後入,應付阿B 支野,我真係好吃力,因為真是好粗同硬,個口真是要撐到好大,同佢吹左一陣,我都用利同佢啜龜頭就算,阿華亦開始響我後面抽插,我悶哼左一聲,阿華就捉住我屁股,一路開始推,唔快唔深,好似刻意去刺激我的私處,令她更痕癢……

阿華用呢種輕而淺的抽插力度,反而令我更加放浪的在呻吟,我個口根本冇辦法同阿B含,只可以用利去輕啜……

阿華開始加快抽插的速度,但依然是輕輕的去插,我索性放棄用口,只係用隻手去弄套阿B支粗炮,阿華雙手亦開始由後面搓揉我對波。

阿B 響呢個時候索性將我身體拉上,用我對波同佢乳交,自問我對波都有34C,其實佢地都有幾次讚過我對波個波型好靚……

呢個阿華同阿B 「人肉三文治」POSE 玩左一陣,阿華抱左我去梳化,佢響後面繼續UN,前面我就同阿B繼續手口並用……

阿華爽左一陣,輪到阿B插入,之前阿華的插入已經令我下面夠哂濕,即使阿B咁粗,都係撩左幾下就入到,我訓左響地上面,一隻手捉住阿華支野套弄,一邊接受阿B抽插……阿B SIZE咁粗,即使佢唔太用力同入得深都可以令我好HIGH,同阿華比較又係另一種刺激……

阿華隻手都唔會冇野做,佢一手一隻波咁響度玩弄,同剛才比較,我而家呻吟得更厲害,成間房都係我地3個D呼吸同呻吟聲……阿B開始用力,佢一下下咁用力壓入我下面,根本令我呻吟都冇力,只係用力去呼吸……

阿華亦知道我開始頂唔順,佢同阿B換左姿勢同位置,我改為響上面騎阿華,又係用手同阿B 玩,因為之前已經習慣左阿B 個SIZE,相對來講阿華支野令我冇咁痛苦……

阿華應該差唔多想出野,佢扶左我去大廳另一邊,對住個窗響,再次響後面插入,付次同佢之前抽插力度好唔同,佢今次下下都好用力同好深,由於之前比阿B插到我太爽,我已經有少少失聲,插左20分鐘,我同佢轉左幾個姿勢,阿華終於響入面射左……

阿B比我響床上面休息左一陣,佢都戴好個套準備到佢去泡製我,響呢個時間我已經好攰,同眼訓,阿B的進入,我都只可以用呻吟去回應,似乎佢唔太滿意我呢個表現,於是比之前插得更用力,我下面有爛同爆的感覺……佢冇轉到姿勢,只係15分鐘不停咁插,我投降…….

之後成晚,佢地都冇再同我做,因為LINDA一個戰3個……我就訓死左。

引用:
原帖由 marek 於 2016-9-10 22:19 發表 查看引用來源
睇完真係好正, 好想有機會同師妹玩番次
:smile_o12::smile_o12:

多謝......

:smile_o06::smile_o06::smile_o06:

用咩推先?
引用:
原帖由 zozeyeah 於 2016-9-10 19:52 發表 查看引用來源
入黎推下你先

引用:
原帖由 cmtam 於 2016-9-10 19:38 發表 查看引用來源
熱切期待中
更加要保重身體,除咗做愛,仲要多啲休息
知道了,盡力安排吧......

:smile_o01::smile_o01::smile_o01::smile_o01:

好耐了.......

:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2016-9-10 23:07 發表 查看引用來源
樓主顏射張相好正呀

:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_13::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
引用:
原帖由 jacklees 於 2016-9-10 23:39 發表 查看引用來源

真係好正,睇到硬哂

引用:
原帖由 jacklees 於 2016-9-10 23:48 發表 查看引用來源

近排仲有冇開戰?
當然有啦,不過冇4 P 大戰了

引用:
原帖由 芒果沙冰的芒果 於 2016-9-11 00:01 發表 查看引用來源
睇左比男友撞破個篇,,睇到心跳加速....聽日再睇埋其他:smile_o12:
thanks`~

引用:
原帖由 kwokeddie 於 2016-9-11 00:48 發表 查看引用來源
Good Sharing ...take care too
收到:smile_34:

引用:
原帖由 moneyzero 於 2016-9-15 00:40 發表 查看引用來源
打咗兩次飛機 ~
休息下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆