尋晚...男友提議

收藏  |  訂閱
8  53.7k

引用:
原帖由 steffii 於 2009-6-24 12:26 PM 發表 查看引用來源
個死佬話想試下3P...
咁我問佢, 你想搵邊個FRD(男仔),都要俾我諗下食唔食得過..:smile_04:
跟住佢竟然問返我,乜唔係你搵你個FRD(女仔)咩?

我答佢NO WAY..怕會小出火...:smile_39:  
跟住我反問佢,「乜你唔 ...
咁你是他女朋友?定係老婆仔先?

引用:
原帖由 steffii 於 2009-6-24 01:56 PM 發表 查看引用來源

女朋友。。。
仲可能只不過係「其中一個」
你跟他一起幾耐呢?
你接受到他有其他女朋友?
好奇問

不如你跟男友做返普通朋友先啦,
我想你會無咁受傷害......

引用:
原帖由 steffii 於 2009-6-26 12:23 PM 發表 查看引用來源
我決定左..
放生自己:smile_o12:
Good Job!!! Support~~

引用:
原帖由 steffii 於 2009-6-29 09:59 AM 發表 查看引用來源
恕我得罪講句「賤男人真係多的是~」

我以前都遇過很PK的...周圍拮既/郁手郁腳/滾女錢既都經歷哂...
呢幾年既精彩故事夠哂寫本書...
今時今日我可以忍到呢個男人...
可以話係盲目,亦係麻木...
做女人做到咁... ...
你識得咁樣想,你都幾love他~~~

引用:
原帖由 ocean_1331 於 2009-7-6 01:20 PM 發表 查看引用來源

佢唔係嬲.佢係粗魯姐
佢好辣嫁~~
你知他有幾辣?
莫非你就是那位 他?

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-8 01:01 PM 發表 查看引用來源
NO WAY!
玩得一次就有第二, 3, 4次..
既然UR BF係冇節制既人...
堅決SAY NO就岩啦...
我以前就係俾D賤人呃過我玩3P., 我到而家都憎死條PK

咩而家仲有D咁大男人既男人架
唔可以行得快過佢..-.- 家陣21 CENTUR ...
你想做主動,來個FMM ?
he he

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-8 01:20 PM 發表 查看引用來源

我係玩過4P..不過最後一個男仔扯唔起..
先變3P, 1男2女...
見到靚女又會硬唔起既?
奇怪?
那位女的唔係佢GF ??

引用:
原帖由 steffii 於 2009-7-9 05:46 PM 發表 查看引用來源

贊成...係囉...若然我做得1次幫個女仔FRD俾佢玩3P..
咪即係默許佢去搞第二個女人..仲要係O係我面前..
咁有得一次,下次佢就可能搞2個3個...可以我唔知情既情況下TIM~
好彩...我個死仔包都仲未係完全用個X頭思考 ...
有得第一次,之後就會keep住做,還有可能多P.
take care la~~~

前往最後回覆