上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
101  258.8k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-27 13:04 發表 查看引用來源
不喜欢按正骨,不會山長水遠返返深圳按正骨,貪深圳邪骨年轻囡囡多🤣上面嚴打,呢二十尾老技師大部份南下香港工作,成千元冇 蛋撻食净净手打,明揾水鱼🤣 ...
唔怕喎,啲邪場經理同主任都話安全冇事喎

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-27 15:58 發表 查看引用來源
捉你又不是捉佢,冇生意食西北风🤣一定話安全,看看好多主任微信被禁言~囡囡照片也不敢上傳,就知兵哥來真捉咸蟲😂🤣
唔係喎,我去開嗰幾間邪場今日係朋友圈仲有發女女相喎

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-2 09:37 發表 查看引用來源
今日下午同朋友去深圳,风暴完了吧😂
應該沒完,可能打到過了5.1長假卦?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-2 10:05 發表 查看引用來源
應該包車去惠州找當年五月瓜妈妈生唱K,話來了了後生KK妹😂安全好多💪👏
係呀,惠州應該比深圳安全好多多呢

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-4 11:57 發表 查看引用來源見到佢地甘樣嘈法,又話老大妈好能正,上来呢個谷也覺得有問題自己好cheap🙄😢
呢啲人心態唔正常,佢自己鐘意吊大媽就算啦,唔好以為呢度啲兄弟都有佢嘅怪辟

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-5 15:46 發表 查看引用來源
皇家海岸333有六九看自己本事😂
金碧888都係,有六九看自己本事

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-5 15:56 發表 查看引用來源
福田金運世纪水會688,可食鲍,波夾腸颜射,可開大😂
沒去過,可否告知地址?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-5 15:56 發表 查看引用來源
福田金運世纪水會688,可食鲍,波夾腸颜射,可開大😂
是否在金運世纪大廈?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-8 13:57 發表 查看引用來源
不脱光边好玩😂一定飛啦~所以好服打鬼鼠机师兄,不過寵壞D邪外面冼脚或美容女😂Fuck
而家風大雨大,邊個技師仲夠膽博玩光珠69?一個唔好彩被KO捉到正,可能唔止15日行政拘留

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-8 01:21 發表 查看引用來源
乜野玩法,技c話玩69不脱光,穿衣玩69未玩過~車震時例外😂
上星期上去,技師連衫褲都唔敢脫,衫拉高褲拉低到膝頭就算.
真係唔知個風幾時先打完?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆