上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
101  255.9k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-12 19:16 發表 查看引用來源
点解半價?湯崎边間?
平安D女大多好大对奶,见照片也想揸下去💪真的好誇👏✌️PS也養眼😍淨玩对奶也可玩上半天,呢D奶最好睡觉時揸住訓😍😍
湯崎即係前水立方

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 19:59 發表 查看引用來源
不過芙蓉经理不会講大話, 不要杞人憂天啦,我去也高精吃鲍,嚴乜打呢😂
唔係杞人憂天,而係萬一咁好彩捉到正,單身就至多5 日免費住宿同冇咗份工.有家室嘅隨時闔家散
遇到爆門時,走鬼燈都冇機會開(疫前在星逸水療感受過走鬼燈冇亮嘅爆門經歷)
芙蓉,陽光,金碧同一集團,芙蓉經理為業績真係好博.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 21:35 發表 查看引用來源
边個講你聽?点解要躲厕所?吾合理😂全部捉就話,穿好衣服正常按摩捉乜?
躲廁所嗰啲技師梗係著唔切衫啦,攞住啲衫9秒9走去廁所.正常按摩梗係唔會捉啦.40樓係咩野場你估公安唔知咩?

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 21:20 發表 查看引用來源
九師兄你之前究話酒店場+40樓好安全,今日就係大掃除,jc走遲D都死,有D仲要躲廁所兩粒鐘先敢出尼😵
剛看看40樓經理V7朋友圈,一遍空白,冇哂jc相同皇庭廣告

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 21:55 發表 查看引用來源
証實左了消防员來了查消防,或許消防主管上网看边间報告出位去边间😁😂芙仔~平安~喜悦~下一站😂其它時光吹得最行早就查跟着40楼😂我就约妹子外出唱歌~泡泡浴安全好多😂 ...
查消防使唔使雞飛狗走呀?我以前係平安按摩時試過查消防,技師都冇走出房,繼續按摩,只聽到靚靚主任同兩位男士在走廊講野.按摩完出大堂問靚靚主任咩事,佢話剛才公安來查消防

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 22:02 發表 查看引用來源
你試下约技C星期六就知道😂
查完冇事約聽日都得啦,使咩約星期六喎.聽日睇下經理V7朋友圈有冇皇庭廣告或jc相咪知囉

引用:
原帖由 voking 於 2023-6-8 19:06 發表 查看引用來源

少咗會員就預咗。但多咗個搞事無賴流氓係度献世啫。
係呀,嘈交就自己開個主題嘈到夠.唔好係呢度攪寸個party.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-10 06:37 發表 查看引用來源

夜郎自大最啱你用
Voking76
亂用成语真真76
外文名
Yelang thinks highly of itself
拼音
yè láng zì dà
近義詞
自高自大、妄自尊大、不可一世

屌你Voking76同埋你的分身 ...
你知唔知你好煩,污染呢個主題.就係因為有你呢啲煩人,呢度啲師兄弟都唔再入來分享

引用:
原帖由 voking 於 2023-6-11 20:03 發表 查看引用來源

謝九哥哥明白。我吾理隻癲狗無賴吾係我理虧,係吾想再阻大家雅興。

深圳當然好啦。我留吾少腳毛。以前,一星期有三四晚係深圳過夜,第二日一早返工。

而家,去深圳同去珠海坐車時間差不多。但車費有別。
去深圳,地鐵/西鐵 ...
10多年前每星期都會同朋友坐船去珠海玩.桑拿同K場女又多又年輕貌美,價錢又比深圳平.當年四大骨場國際會議中心酒店,金葉,南洋,同怡景灣桑拿.食快餐可去蓮花路,有後生女.自從被班死㗎仔係國際會議中心酒店高調叫雞後,珠海黃業就如東莞一樣,一落千丈.

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-12 22:19 發表 查看引用來源
桑拿糸09年老胡去澳門回歸
前半年掃曬、珠海地方政府巳表明
永不超生
07年至收皮前
拱北桑拿多到週圍系
囡囡服務態度如東莞
但價錢比到三百人仔以下刀有
可惜…….. ...
04年開始朋友帶我去珠海wet,當時K女行1,3,6. 南洋桑拿300,金葉260,怡景灣桑拿350.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆