上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
101  255.9k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-20 19:47 發表 查看引用來源
停業得幾间,深圳有幾多间水會?停業水會佔全深圳水會多小%?所以日日人山人海去水會,怎么样揾食難?個別技C收定金也排幾個月,只係嚇胆小骨友吾敢上深圳😂边個去過按摩就了解人多到位也冇得坐😜💪👏 ...
一個唔好彩中咗獎5至15日免費食宿冇咩所謂但可能冇埋份工同家變就無謂囉.上去玩都係尋開心,何必膽博膽!等一下風平浪靜時大把得玩.況且而家好多機師都就住就住唔敢咁放.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-20 21:35 發表 查看引用來源
去左一次就吾會这样想,D客多到嚇死人😂不過自己安心最重要,每个人選擇唔同😎
上星期下午都去過陽光,前台仲要登記証件. 大堂都冇咩客.相熟jc都係拉高除低冇高清.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-28 18:37 發表 查看引用來源
溝左佢三日二夜四處玩,在外省遊玩特别開心快乐☺️,聞說她素有年轻辨青霞妹妹之稱,而且她特別喜欢拍寫真,益左我在雲南四處和酒店內拍寫真照,唯一缺点係冇客人那個利智甘大波,非常有女朋友感觉😜👏❤️😘出街吃饭完全素顏💪👍👏 ...
Good...最正係素顏美

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 18:11 發表 查看引用來源
歡埸先講金才有心😁吾講金~否则囡囡为受萬千男人玩弄😂
有錢就係任勝,即場開波都可以.

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-8-8 22:53 發表 查看引用來源
我朋友65歳, 仲有好多後生技師溝佢
只要有錢,70歳都會有好多後生技師溝佢

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-20 12:09 發表 查看引用來源
金運現在救亡送野,鬼咩~公司微信叫技C不要太放,做手作仔,最好穿衣服,甘價錢邊個上,又放又後生趕走哂,真係水魚上😂金運送呢D,正骨朋友可以去😂
最新大酬宾:❶即日起带多一个朋友减¥100,带多两个朋友减¥200,以此类推带多五个朋 ...
可否告之金運地址

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-22 10:15 發表 查看引用來源
金運吾建議去,因為係試業,另外大部份技師自己帶熟客上去,老板發訊息比技師不能脫光~普通的手作仔,穿衣工作,客人分分鐘中伏,而且好多三通技師走得就走,冇謂介紹😂 ...
謝謝建議......老板發訊息比技師不能脫光.....睇來嚴打風還沒完. 可能要過了國慶才會放寬

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-26 16:33 發表 查看引用來源
昨天同朋友去陽光環境衛生好,可惜只拉高上衣,我也拉高上衣,可指插,冇下次😩🙄l
過了10.1國慶嚴打有可能會放寬,深圳也要保經濟.娛樂場所係消費高地方,可帶動經濟發展.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-26 18:15 發表 查看引用來源
昨天技c說陽光生意差,有時星期天技师久久上~一二個中😂鬼咩甘係守又中女多添,有D重超肥好重囗味😂
陽光月初去過,發覺幾個相熟技師已離去.現有啲技師就真係簡不落手.所以都不打算再去了.

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-10-14 14:38 發表 查看引用來源
工號係959, 條囡好年青
上什麼班,如果早班或中班就下次去搵佢入房做鬆腿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆