公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
7  12.8k

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-8-30 11:40 PM 發表

弗弗你可能仲未明今次o既目的. 重申多次. 呢次唔係我個人決定.

這個決定是一致由超版,版主及副版共識的,
目的亦講得很清楚...

引用:
原帖由 .藍天使. 於 2005-8-31 01:16 AM 發表

版規當然一定要遵守,但同樣都是人定....如果我係呢區版主,啲人如果問我這樣做是否有好處,我真係答唔出...同樣如果分閞可以令到2者fans得到平息,又何樂不為呢???置頂有多少其實不 ...
不論什麼原因, 只要係目標正確就一定去做,希望支持!!

引用:
原帖由 gogo811 於 2005-8-31 07:18 PM 發表

佢可能而家帶緊紅勇去木人巷添
:smile_03::smile_03::smile_03::smile_03::smile_03::smile_03:
可能一齊出火呢.....4p;P;P

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2005-8-31 07:39 PM 發表

你地有無見到有女仔(即係我)0係度架
乜你仲係女仔咩???

其實

作為參加討論區吹水, 個post夠多人, 人氣勁, 真係置頂甘重要??定係face重要???
事實証明人氣勁 face都勁...

作為討論區管理團隊, 絕對有責任維持版面(包括好多~整潔, 流𣈱, 協助) ; 甘唔通扣分制度多人反對, 甘又唔扣分??

大家出嚟玩, 吹水, 都係想開心, 何必動氣!!

引用:
原帖由 你老公 於 2005-8-31 11:05 PM 發表
個人立場以網主來講,太多置頂的確係有問題,但照現時置頂數目睇,其實都可以接受呀。如果可以維持原狀就最好!

至於將三大置頂變做精華,如果係一刀切cut哂,以後唔再設吹水區,呢種做法就無問題,但如果另設 ...
有冇人眼紅我就唔知, 但我就無.

:smile_08::smile_08::smile_08::smile_08::smile_08::smile_08:

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 11:25 PM 發表

講得好呀!!!

CAR仔你都識講  !!大家出嚟玩, 吹水, 都係想開心, 何必動氣!!

但你地咁做,,覺唔覺令到好多人唔開心呢?
我亦明你同强哥唔開心, 但似乎你地已經動氣,係咪???

====相信大家已經知解除置頂的事====

無論點都好件事已經發生左,

由解除置頂引致嘅分黨分派, 會員互罵, 拉隊離場, 沈默抗議, 正副版被挑戰, 其他版版主加入戰團, 分身出現, 舊事重提
一次過出現哂, 我絕對明白被解置頂嘅朋友唔開心, 替佢地唔開心嘅fans都唔happy, 係咪??

但我再一次講, 宜家大家係咪好開心, 好過引??  唔係~ 無人想呢個地方變成甘, 為咗解除置頂大家面左左, 耳紅紅, 有乜意思! 大家係成年人, 做乜唔可以成熟d想清楚

我地三個正副版, 自問無私處理版務;
你地唔覺得我無意見; 但唔該唔好辱罵我地,
我地都好義務

只係一件解除置頂事, 大家變成宜家甘, 你話值得嘅請發表,
但唔該成熟d想清楚同講比大家知,
只要係禮貌嘅我都會回, 否則一概不理!

前往最後回覆