上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #6

收藏  |  訂閱
138  76.5k

版規係話五十頁,驚塞死唔流暢
點都好,報到先

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 16-4-2013 23:58 發表 查看引用來源

蕭同笛吹法點分?
橫笛直簫

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 17-4-2013 07:50 發表 查看引用來源

係橫簫直笛
所以讀書時有問過點解叫牧童笛而唔係牧童簫
或者舶來品唔同D

我都以為得牧童笛係直既?

search 左啞虎,笛係橫吹,直吹既係簫
吹簫吹簫係有根據

引用:
原帖由 ScoutDant 於 17-4-2013 08:05 發表 查看引用來源

應該係直?,班小學生?住枝奶白色膠做?咪牧童笛囉 ...平平?,人人負擔得起又方便四圍帶
琴日食飯,有個朋友提起羊眼圈 ....
嘩,真係幾十年無聽過尼幾個字  
係咪套係賓周度,外圍有毛毛個種?
你個乜朋友黎,食飯講呢D野

引用:
原帖由 老人松 於 17-4-2013 08:17 發表 查看引用來源
嘩!羊眼圈一般80後多數都未聽過,
我後生時都見過,不過未用過
依家 D 80 後淨係識用假撚同震蛋

引用:
原帖由 ScoutDant 於 17-4-2013 08:25 發表 查看引用來源

幾個考古學家
其實有個懲教處朋友講起剝清賓仔碌嘢?面鑲珠仔 ... 算唔算係攻擊'性武器' ..
從珠仔講到以前有d套有d大粒突出型號 ... 唔係密密細細粒嗰d ... 相等外套鋼珠
再講到舊時鍚紙包 ...
鑲珠呢家野聽講要鑲入鳩頭兩側,一出一入磨到條女成身震曬
浮點套依家去性商店都有得買,類似老虎撚有刺既都有

[轉貼]性熱線談幻想 男人最愛玩3P :smile_44:

男人致電性愛聊天電話熱線,究竟會談甚麼?英國57歲性聊天電話接線員特納(Jenny Ainslie-Turner)入行12年,工作不但為她帶來日薪500鎊(約6,000港元)收入,還讓她認識男人的性需要。
男人對性就是迷戀得不能自拔。」特納談到熟客由無知少年到 78歲阿伯都有,會在電話亭、火車廁所、甚至與髮妻共枕時偷偷來電,「他們就是愛那種危險與反叛的感覺」。
男人的遐想通常離不開玩3P、吸啜人奶與叛逆學生妹,但特納亦接觸過荒誕幻想:「那男生第一次來電,說『我想做隻豬,一隻母豬』,我說會拿他做三文治,他卻說想被人用芥末燜煮。」

男人8大性幻想
1)玩3P
2)吸啜人奶
3)易服穿女人裝
4)親吻豐滿臀部
5)被妻子捉姦在床後,然後加入玩3P混戰
6)女方隔着電話筒教他自慰
7)叛逆學生妹
8)與岳母做愛

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 16-4-2013 23:30 發表 查看引用來源
帖主為man30兄,小嘍囉延續其精神,特意開第#6帖
欲知前事如何,請大大自行扒文

[簡報]再遊SSP髮廊 http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19901595
[簡報]再遊SSP髮廊 #2 http://www.188channel.com/v ...
講起香水

芝加哥嗅覺及味覺治療研究基金會創辦人Alan Hirsch在超過二十多年的感官研究後指出,
某些氣味,對於男女來說,都特別迷人,而且還能產生催情作用。

本身是神經科學家的Hirsch,一九九四年在一項氣味如何影響男性性興奮的研究中,
偶然發現食物氣味比花和香水味更能刺激男性性慾。當時他找來了二十五個醫科生,
把他們分成三組,一組嗅花香味、一組嗅香水味,一組屬於比對組的,就嗅食物(肉桂麵包)味。
結果,反而是比對組中的肉桂麵包最能挑起受試者情慾。之後,研究人員繼續以各種食物味道,
混和其他味道,找出了男女的「催情氣味配方」。

最能令女性想到性愛,依次是糖果加青瓜、嬰兒爽身粉及香蕉果仁麵包的氣味
最令男人神往的不是女性香水,而是薰衣草加上南瓜批,其次是甘草加油炸圈餅,第三位是肉桂包。
上了年紀的男人比年輕男人更喜歡香草味,而性生活滿意的男人就喜歡草莓味。
男人對於氣味的接受程度比女性大,因為有些氣味會令女人性慾驟降,就是車厘子、燒烤的炭味,以及男人古龍水。
男性在慾火焚身時,則似乎沒有什麼味道可以澆熄他的火。另外蒜泥包氣味可以令人有正面情緒互動,對降低男人的專橫亦有用。

引用:
原帖由 單身寡佬 於 17-4-2013 10:51 發表 查看引用來源
冇一項FIT我,我係咪好男人!
吸啜人奶:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆