沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 10

收藏  |  訂閱
10  65.9k

我第四!^^

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 04:59 PM 發表 查看引用來源

唔好咁講....佢都無應承我.....
喺元旦日.....同佢去東門行街....食完飯後....搭車返去.....佢話坐公交......我就話坐的士.....等左好耐都車
咁我就話不如白牌啦.......問左幾個都要成80.....其實50就夠.. ...
係個白牌司機打劫你地?俾左幾錢?你有無送佢去醫院?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-6 01:48 PM 發表 查看引用來源
當然....我都係一時既想法......我同佢一齊咁耐.....一年喇....大家都有懷疑過....迷網過....我真係無諗過佢會冒死救我......人同此心.....我仲可以點???點會唔動容???再者......單單一件事......都唔會可以令我咁做 ...
結婚好多時就係呢D一刻既感動,我相信Keith兄應該係感性既人…

我有個Friend上年年中同一個DJ結左婚,都係因為一劾既感動…我個Friend出面爭人錢,而DJ則同意幫手我個Friend還錢…

沉船沉到無得救:我和她在深圳的故事   各師兄還記得這個Post嘛?中轉站的決定!房子是租了,個心態卻還是想放棄,基於種種壓力…我過幾日會係論壇再出Post(因為而家搭緊車,同埋未想到點講…),懇請師兄能給予一點意見,因為這是關乎我一生的決定…(ps:如果各路師兄有時間可唔可以幫我搵返個Post出黎,長五十幾頁的?我想Copy返果度D出黎做大家Reference)

Details further updated...

http://www.188channel.com/viewth ... ge%3D1#pid237835716

For your ching comment pls..

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-1-22 01:19 PM 發表 查看引用來源

收到~~~

搵過 temp4321, 佢要陪女.:smile_40:
系甘易問過 wwkin, 佢好似當我無到. :smile_42:
好似仲有位師兄度緊要越獄先黎到.
其他師兄就無咩反應.

so... 暫時得我地兩個
再下次啦,掛住出Post已經十幾版無黎過!都唔知你有問過我

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-2-4 11:44 AM 發表 查看引用來源
昨晚同佢sms,話明晚上去找她,佢立刻問我是否上來幫佢比飛机票錢,因之前佢話5-6号回鄉,我就問她--你之前又話坐火車,現在就飛机,那一句才是真的.嘩!:smile_o14: 她即刻發爛渣,話我不信佢.不要再找她.
我即刻半夜 ...
直覺上我都覺得佢似係搵老細,呢件事上面你無咩做錯,好簡單姐,你問我拿錢我問清楚少少都唔得,仲有我基於想見你才過來,你卻問返我要過來是否要買機票給你,一,她之前又無同你講,二,她當你提款機乎?   逆向思維:她覺得大家互相信任好重要,你做到做唔到都照直同佢講,你拿返佢之前說坐火車的事出來說佢覺得你不信任佢。但如果佢真係想同你一齊既話應該平心靜氣解釋而唔係禁既…你自己想吧…

引用:
原帖由 AE86a 於 2010-2-11 01:04 AM 發表 查看引用來源
終於同女女分左手
可能係一件好事
不過感情不能勉強
大陸女仔是不會回頭的
愛你會很愛你,不再愛你你做什麼都沒有

希望我會捱過吧!
愛你會很愛你,不再愛你做什麼都沒用…這好像不是大陸女人既特性,而係普遍女人既特性

前往最後回覆