上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
195  107.5k

我梗係大力支持啦...:smile_38: :smile_38: :smile_38:

各位沉船師兄...祝你們生活愉快...:smile_o06:

引用:
原帖由 風月夜遊人 於 2009-7-28 01:09 AM 發表 查看引用來源
奶咗野唔知沉唔沉好:smile_o03: 睇完版主啲金句好似好有道理咁:smile_o04:
我每次差啲沉既時候就會走去睇版主的金句...提醒吓自己...因為有時真係當局者迷...睇完後就沒有沈了...:smile_o07:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-8-4 12:53 PM 發表 查看引用來源
好耐無上黎,打個招呼先:smile_40:
神獸兄...下午好...好耐冇見...:smile_o15:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-8-4 01:38 PM 發表 查看引用來源

真係好耐啊龍虎兄,沉船未呀?:smile_30:
仲未呀...我依家淨係玩桑拿...好難沉喎...我又唔會沈桑拿妹...:smile_o05:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-8-6 08:07 PM 發表 查看引用來源

甘都吾係壞事,不過去SN太多讓人難於返回現實,師兄小心...:smile_30:
唉...我可能患上性沉LEG...:smile_o16:

引用:
原帖由 bigking2 於 2009-8-7 03:00 PM 發表 查看引用來源
C 兄, 大陸伸請上罔点伸請.........謝謝
唔好意思...我都唔知道...你試吓去發問區問吓...希望其他師兄可以幫到你...:smile_o03:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-8-7 11:30 PM 發表 查看引用來源

沉溺完好抽番出黎啦
睇黎有排leg...:smile_46:

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-8-9 02:46 PM 發表 查看引用來源

日叫你買野比佢先話者成日無意 話要用幾錢買咩買成?
無阿.....:smile_27: :smile_27:
向師兄...下午好...好耐沒見...近況如何...:smile_38:

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-8-9 05:52 PM 發表 查看引用來源

我沈醉不沈迷 哈哈
而家的感覺就最好了
同意呀...難得師兄咁清醒...十卜...

引用:
原帖由 風月夜遊人 於 2009-8-13 12:33 AM 發表 查看引用來源
各位ching晚上好:smile_o15: 終於沉Q咗:smile_o03:
你沈左...你應該改名叫風月俏佳人...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆