上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 10

收藏  |  訂閱
376  65.9k

引用:
原帖由 michael0428 於 2010-1-5 08:48 AM 發表 查看引用來源
成晚訓唔著, 就係為左a 個答案"好明顯佢放假另外有人要服侍啦."
:smile_19:
以後唔好再搵佢...就係咁簡單...:smile_34:

再黎...第十一...:smile_o11:

做咩啲師兄數到亂晒架...依家係...17呀...:smile_o11:

引用:
原帖由 henry_arsenal 於 2010-1-5 01:43 PM 發表 查看引用來源
#19   報到..
今年一定要只叫不沉.........
henry師兄...新年快樂呀...:smile_o15:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2010-1-5 02:37 PM 發表 查看引用來源

你錯啦 , # 1 係主題 , 如果單計回覆 , # 17 就係第十六個回覆 , 就好以 # 2 係第一個回覆一樣 !

我呢個係 # 22 , 即係第二十一個回覆 !

:smile_o13: :smile_o13:
你說得對...:smile_o12: ...多謝你的提點...:smile_o06:

重新黎過...23:smile_o11:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 03:39 PM 發表 查看引用來源
接龍區???:smile_41:
係呀...等緊你接呀...:smile_46:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 03:50 PM 發表 查看引用來源

咁我去錯區了.....:smile_42:
去錯區唔緊要...結婚唔好搵錯人就得啦...:smile_46:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 04:11 PM 發表 查看引用來源

今次唔會喇......:smile_34:
恭喜晒...

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-1-5 04:59 PM 發表 查看引用來源

唔好咁講....佢都無應承我.....
喺元旦日.....同佢去東門行街....食完飯後....搭車返去.....佢話坐公交......我就話坐的士.....等左好耐都車
咁我就話不如白牌啦.......問左幾個都要成80.....其實50就夠.. ...
洪興十三妹...:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆