西記

收藏  |  訂閱
27  377.2k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-5-14 01:33 發表 查看引用來源
大波唔難但佢都係俾個B仔我..想問有無得彈?
去到你就係老細,唔使比錢,唔啱咪換到啱

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-5-31 14:26 發表 查看引用來源
你先改帖用西施名做小二先啦,你太白,分分鐘又再删帖扣分架啦:smile_27:
據我所知,小二返中班應該一點前到,佢雖然唔係我杯茶,但好多人都啱飲,你要穩陣啲,可以打電話去西記預約(問電話公司攞),聽講會轉告西施凖時返工同等你:smile_34: 我都係聽西施講,特别係放工,囡囡會等做埋你先收工,不過我從未試過,我唔介意即興派彩 ...
彈C兄,
可唔可以幫忙問下西絲有無得訂埋枱,
唔係咁鐘意坐廁所個邊:smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-6-4 13:21 發表 查看引用來源

我而家都唔係常客,熟客都應該無啩,如果有,咪會有好多空櫈 坐低話俾西經同西施知,佢哋都會識做,有啱幫你轉:smile_27:
喔,咁樣,

可能要求西屍擎乾水等比較合理啲

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-7-8 17:01 發表 查看引用來源

有幾難估 其實去到講快啲,西經都會帶到隻蚊嚟 佢好在事前事後唔會變樹熊,斯文淡定,好有寧俾人知莫俾人見 feel不過都年幾兩年無坐過佢:smile_27: ...
佢身形同雙羊差唔多,一個湖南,一個湖北,
都屬斯文類,但佢酷啲,
不過我耐過你,有5,6年無坐過佢

引用:
原帖由 simonk 於 2019-7-15 11:21 發表 查看引用來源
同埋好明顯KY水囉
做得耐嗰班個個都後,
你以為比你中出,
其實音樂合湊時已經上咗套

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2019-7-24 15:25 發表 查看引用來源

化學嘢梗係吾好啦
我就不好指插,上次偷看隔離,條女站在我後面,我順手指插,好淺的,濕晒喎滑滑地,都似ky水,無理由甘濕㗎,跟住她用纸巾抹我手指,甚麼意思 ...
化學嘢真係唔好,
要投訴西經,
話明指定要橄欖油,花生油呢啲天然嘢代替,唔係唔比小費。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

前往最後回覆