上一頁下一頁
發新話題

R's 9月牛一月大party~CP有錢佬團 (詳情請看第一頁)[第五版]

收藏  |  訂閱
145  35.2k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-1 01:26 AM 發表 查看引用來源

你有無咁耐呀:smile_o14:
次次唱完K食完宵夜到返房扑野都成點幾兩點鐘啦...........咁依家一點幾又有幾耐呀

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-1 01:32 AM 發表 查看引用來源

都唔係好明你講咩?
自己都唔知呀......醒了一下蒲一下頭........要繼續瞓了......明天再見

晨光第二線又係時候同大家講早晨!
九月第一日……先預祝所有九月生日既朋友們龍精虎猛,晚晚皆能虎虎生威:smile_30:

引用:
原帖由 明動 於 2009-9-1 11:34 AM 發表 查看引用來源
926?
又係時候度一度佢:smile_o10:
明動兄……好耐冇見:smile_40: ……9/26一齊上去玩番一晚啦:smile_38: ……等你好消息

引用:
原帖由 ic141 於 2009-9-1 12:07 PM 發表 查看引用來源

咁計落你都應該是呢二個禮拜新曆生日噃!

先同你講聲生日快樂啦!:smile_38:
十分多謝lC兄!:smile_40: ………我都祝你繼階段性勝利後可會取得次階段性進展為全面私有化跨出決定性的一大步伐

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-2 06:39 AM 發表 查看引用來源
9月2日(星期三)28 C78%
收到...:smile_38:
各位星期三早晨啦,又係晨光第一線...:smile_30:
等待晨光第二線接手..:smile_34:
收到啦!!

晨光第二線又上來同各位講早晨!

薯皮交通報導: 現在上午7:30分, 香港市區主要道路交通情況係行車暢通:smile_38:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-2 08:42 AM 發表 查看引用來源
即時新聞:smile_38:
    * 香港仔漁船起火無人傷(08:00)
    * 的士葵涌撞壆司機傷(08:00)
    * 牛頭角檢K仔男子被捕(08:00)
    * 男子銅鑼灣懷疑襲警(07:40)
    * 中環垃圾站竹籮起火(07:35)
    * 林兆鑫 ...
財經消息 :smile_35:  美股三大指數下跌,歐州三大股市下跌,日本受匯價影響出口股受壓帶動股市下股,香港股市料受外圍影嚮開市應會有沽壓
所以揀囡一樣都一定要揀靚股,皮光肉滑,結實而富有彈性,外形翹翹:smile_47:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-9-2 11:47 AM 發表 查看引用來源

邊個都唔緊了啦!
佢都仲係細佬女, 要慢慢教下佢控制下情緒先得
佢都仲係個令車輪兄大腦緊張細佬興奮既細路女……兩人相處得開心……其他野慢慢來調教調教吧

太陽未落山……出來蒲蒲頭先……各位午安!

天開始暗,太陽快落山,七月十四夜來臨前收工一推

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆