上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 11

收藏  |  訂閱
145  39.9k

各位好........

留戀情 是我 曾經愛你是那麼多
無心人 是你 令我熱熾熱愛一切沒希望

我甘心將空虛中的一切都交托在這首歌
祇想一生在寂寞內剩餘絕情來伴我
我傷心將消失中的深愛都寄語在這首歌
如今再沒有力氣共你在這夜 玩火

如今再沒有力氣共你在這夜 玩火

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-3-5 10:13 PM 發表 查看引用來源

我係 no.6, 唔做「阿柒」:smile_44:
7寶寶........:smile_35:

我想問......是不是改變不了全世界..........就要改變自己???

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-3-5 10:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_43:  我吾系阿七.. 又吾系你寶寶... :smile_22:
:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-3-5 10:28 PM 發表 查看引用來源

你問的問題好深唄....:smile_13:

你是與世無爭的話就做自己吧.

你對世界有所渴求, 那就要委屈自己了..:smile_39:
如果將這句話........套用女女身上呢???

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-3-5 10:46 PM 發表 查看引用來源

怕無女就要難為自己啦...

自己大把條件既就搵過更好既. :smile_34:

唔好講「囡囡」問題, 講真感情啦....你... 都有番甘上下年齡 (都過左人生一半時間)
如果揀個唔夾既, 點過世呀. :smile_45:

除非明 ...
當然啦.....你都知發生咩野事.....(當中有些事情.....我還未有交待....)返左香港住都有幾日了......
我自問條件都可以......佢俾到我既.......同其他唔同.......返到公司......我可以即時決定所有野....
但面對住佢.......真係.......
如果佢唔係捱左幾野...都仲好.......
唔係夾唔夾既問題.....問題係發生喺另外一件事......
真係既......我喺公司....出名狠.......我而家.......都可以以後唔再上去搵佢.......只係唔明......點解會咁......剛剛佢同傾完電話.....
佢好平靜.......why???

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-3-5 11:10 PM 發表 查看引用來源

老大... 你又好似發生左d大鑊野喎... :smile_42:
真係大大鑊......而家我要返公司處理D野.....容後再談.....

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-8 10:04 AM 發表

分左手:smile_14:
還在一起......只是中間出現了一些問題而已.......

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-8 10:13 AM 發表

藕斷絲連/拖泥帶水-->男人的通病:smile_39:
正確.......絕對是.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆