M 後的活動 (加簽名檔)

收藏  |  訂閱
28  47.7k

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-22 09:04 PM 發表 查看引用來源

係架... 你都可以試下, 如果有用開套既話
:smile_47:咁不如幫我用口帶啦~hehe

引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-22 10:10 PM 發表 查看引用來源

用口甘高難度=.=下次試下得唔得先:smile_o05:

p.s.轉左簽名檔唔錯wo^^
擺o係咀到, )字咀咁含住... 好似含腸咁含落去乍麻~haha
Joyce...一定難你唔倒架~ professional!
catcat幫完我到你幫我呀!

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-22 10:24 PM 發表 查看引用來源

死啦... 我唔識點幫你帶喎....

多謝呀...
你係咪想話幫我帶呀!?
阿Joyce駛鬼你幫佢帶咩? hahahaha
你唔係諗住幫人地男友呱?~ haha好亂呀!

引用:
原帖由 Joyce~XD 於 2009-11-22 11:01 PM 發表 查看引用來源

未訓就發夢喇你
個dom軟淋淋點含住幫佢帶ar=.=
個DOM圓型架麻..
含住o係個口啜住跟住連套帶口一野笠落去你男友或者 我支野到咪得囉~hahaha
你唔想o係你男友面前失威, 搵我黎試下先啦~, 我好樂意幫你:smile_15:

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-22 11:46 PM 發表 查看引用來源

我攪左好多次先掂咋

多謝你讚我對黑絲喎....
我都係鍾意你對腳多過對黑絲~
如果有襪帶仲好~keke:smile_47:

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-11-23 07:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 唔post都得啦,記住係紅色盒個desogn有條羽毛嗰隻咪得囉:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
:smile_o12:正! 紅盒羽毛我絕對知邊隻!! 貼爆!

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-23 09:13 PM 發表 查看引用來源

呀用家, 請問貼到係唔係就黎可以整爛個袋呢 ?:smile_o04:
薄it it好似就穿架喇~haha 不過我相信佢唔會咁易欄架~hehehe

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-11-23 09:10 PM 發表 查看引用來源

我唔會幫其他男人帶架喎... 你唔好諗到我咁亂好喎...:smile_o03:
我點敢話你亂呢?!?!
你咁正先唔會亂黎呀~
我等緊哩一個不可能的機會姐~hehe:smile_o10:

不嬲都一陣陣味架啦~~~ 最好味都係無帶果陣時啦~haha
我女友成日都話好味~~ :smile_o09: 到我支野大大碌~~~:smile_o12:

前往最後回覆