上一頁下一頁
發新話題

終於去埋lu........(加左相 + MTR 經歷)

收藏  |  訂閱
79  86.4k

引用:
原帖由 M_G 於 2009-9-1 02:22 AM 發表 查看引用來源

有諗住唔訓........因為返8am...0630am又要起身
身體係需要休息架....點都好..你又病緊...唔訓都唔好玩電腦...
番8...收幾點呀?

頂...NOW做禁室X慾....睇到人地......:smile_o14: :smile_o14: :smile_o03:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-9-1 02:27 AM 發表 查看引用來源

1500......:smile_o06:
好易頂姐...快D去休息...:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-9-1 02:31 AM 發表 查看引用來源

好吸引,,,,,正~:smile_o10:
唔吸引...咁夜又得番我一個....淨係可以食自己..:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-9-1 02:32 AM 發表 查看引用來源

之後再1730-1930....:smile_o08:
咁即係聽日唔洗見到你出POST啦...:smile_o01:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-9-1 02:38 AM 發表 查看引用來源

夜晚出現:smile_o10:
咁有緣再見啦...番去發夢......:smile_o11:

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-1 07:28 AM 發表 查看引用來源

衝左呀

不過
無得玩按摩池
:smile_o03:
唔驚架...最多血流成河...仲顯得戰況激烈...:smile_o13:

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-1 11:03 AM 發表 查看引用來源

成個浴"乾" 都係血水
你浸得落去?
唔.....又係播...:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-9-1 01:59 PM 發表 查看引用來源

好悶.....又眼訓.........:smile_o08:
我病TIM啦....唉~~:smile_42:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-9-1 02:22 PM 發表 查看引用來源

唔係中左招呀?:smile_o14:
唔係..唔洗擔心..:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆