公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
20  12.8k

既然決定左..都冇話可說啦....

咁都吾駛全部解晒啦....可以將三個帖合一架嘛....合一叫做強哥qq內地遊吹水區..咁會吾會好d呀,,多一個置頂吾係好大問題嗟..當然啦..我呢d二打六都係講下嗟..吾岩聽既當我冇講過啦..

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-8-30 11:40 PM 發表

弗弗你可能仲未明今次o既目的. 重申多次. 呢次唔係我個人決定.
ok..下次有機會一齊去玩先問下你啦..如果你肯講我知既..我都知吾係你一個決定..

算啦...再嘈都冇得返轉頭架啦..超版都開晒聲講左囉..大家米收聲囉..連超版都出晒聲啦..我地d二打六係吾係要收聲丫..地方係人地既..要點做就點做架啦..點到我地出聲嗟..吾好再嘈啦..諗下幾時出團玩好過啦...

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-8-31 10:06 PM 發表

因為超版講過 , 可以有一個吹水 POST 置頂 , 呢個係唯一比較可行既方法 !

濫權我就唔多覺 ! 因為我地夜遊區只係其中一版 , 好多野要睇大圍 ( 成個討論區計 ) 行事 !

自己做過版主 , 版主自由度比會員更 ...
之前我米講將三個帖合一囉..紅勇又話吾得..

引用:
原帖由 andyhi55 於 2005-8-31 10:14 PM 發表

你話就當然唔得啦
呢點我都知既...又吾好咁坦白..

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-8-31 10:14 PM 發表

紅勇既意思係 , 唔想有私人吹水區置頂 , 如果標題無個人主義 , 甘邊個開都無所謂 !

我開頭建議三合一..一黎可以安撫下強哥..二黎點都要比個地方大家吹水架..合一之後仲可以將發問果d都要係埋度發問,,吾好咩..咁係吾係會少好多爭辯囉..我覺得做得版主副版主又好..吾好做應聲虫先得架..要為我地爭取先係架嘛..

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 10:25 PM 發表

估計係無用既!!

係就叫佢自己出黎講!!!

唔好鬼鬼鼠鼠
係吾關紅勇事架..

引用:
原帖由 Jackal_Done 於 2005-8-31 10:31 PM 發表
網主都講左佢的立場啦 !仲有咩好嘈呀 ! 個個地方都有唔同的rule啦,都無話公唔公平,呢度話曬都係網主的地方,大家又無交月費,緊係要聽人地私rule啦 !!
好似網主冇講過喎..係超版講下野嗟喎..

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 11:25 PM 發表

講得好呀!!!

CAR仔你都識講  !!大家出嚟玩, 吹水, 都係想開心, 何必動氣!!

但你地咁做,,覺唔覺令到好多人唔開心呢?
等我講句公道d既啦..佢地都係好似董建華咁嗟..北京話要點做佢地米點做囉..咁膽同上面講no咩??夠膽為我地出句聲咩?算數啦..再講都係晒氣架啦...

前往最後回覆