公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
20  12.8k

引用:
原帖由 你老公 於 2005-8-31 11:35 PM 發表

咪少我都係以事論事,我之前在其他主題都講過,其實做版主要中立同協助網主維持版面之外,仲要反映網友意見,有問題時盡量在兩者之間,俾個大家較能接受的處理方法,建議俾有關人士。好可 ...
睇黎我同你都係差吾多..都係做返咩算啦..

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 11:44 PM 發表

動氣!?  MAYBE吧,,,

但你有無諗過點解會動氣呢?   

就係你地攪道我地唔開心,,,,講到而家你都唔敢講個原因出黎?

點解?

我不厭其煩再問多次,,!!咁樣做對哩個區有咩好處呢?

請你隨便列舉出黎吧
係冇好處..不過超版出聲要佢地做..米做囉.駛理你感受呀.明冇..mike

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-8-31 11:45 PM 發表

我諗CD ROM哩D位都會幾搶手啦

哩道再咁攪,,只會愈來愈多人想走,,就係咁簡單!!
吾會走..我返工冇野做上黎睇下收下料都好丫嘛..走就一定吾會走既..少d出聲咁解嗟..

第一! 我就係唔明點解你會申請做版主!?
一來你對大陸既野根本就唔熟
二來你玩左咁耐我亦發覺唔到你對個版有咩貢獻
三來你根本連人都唔係向香港! 又點樣可以有新信息教導新人呀?

咁可能佢只負責版規嗟..版主又吾一定要教人既..其他兩個版主負責教米得囉..

第二 你話置頂係關於對網友息息相關既事!但身為副版主既你又幾時幫過新人呀?
咪梗係識得同d舊人吹下水 加下自己人分 扣下做錯野既人分

呢樣就認同少少既..不過都好難講..

況且咁多代版主都對於置頂無咩大問題 ! 但點解你一做就要攪d咁既野出黎呢?
我知新官上任三把火, 但你咁做又有無諗過對哩道影響有幾大呢?

未必係佢意思嗟..超版要佢做..就做嗟..吾好怪晒佢啦..

第三 吹水區不嬲就係keep住哩個區既人氣 最重要既一環 難道你敢否認?
每個版都有自己唔同既問題,,我覺得絕對唔可以一概以論

咁可能超版吾想我地呢版人氣太旺囉..想我地呢版低調返d囉

第四 你口口聲聲話尊重d舊會員  !! 但你做野之前有無同我地單番聲呀?
做咩都只係照住自己喜惡黎做 咁樣都算尊重咩?????

呢樣就好似有少少咁囉

第五 你係咁講話對哩道會好!! 但你而家見到呢? 真係好好咩? 定係你覺得係過渡期呀? 路遙知馬力 ! 你咪放長相眼睇羅

如果照超版意思..吾想呢度有人太出位既..係成功左架啦

第六 你講黎講去都係你本人唔贊成有吹水區至頂! 你會唔會係過份主觀呢? 如果有一日你係超版 你唔讚成一個人出聲,,,你係咪會即刻唔講理由ban佢ac?

都話左係超版意思啦..吾關佢事既..只不過好似董建華咁嗟..上面話要咁米咁囉..永遠吾會同上面反應我地d意見嗟
總結!

基本上我係道玩左咁耐! 夠膽講一句玩得耐過我既一隻手都數得晒!
哩個版咁耐以黎咁多風風浪浪我都見過! 但都可以堅守到今時今日,,就係哩個網係我第一個玩既討論區,有d唔捨得,!  每次哩個區有d罵戰我都會第一個出黎叫佢地收聲!
每次哩個區無人出報告,!我一定會出一d精彩既報告黎帶番起個報告潮!
連你而家坐正左既紅版主! 第一次出黎玩都係跟我開既團架! 如果唔係果次我開團哩個區有今時今日咁好既氣氛? 我講咁多野唔係想你知我又幾威或其他意思
係想講我做每一次事都係為個網!?
今日我見到你做一d對個網會有影響既事先忍唔好口要出聲!!
唔信你問d玩得耐既兄弟就知我係咩人,! 岩我會讚 唔岩我一定會罵!
我個人就係咁直  
到而家我可以咁講,,,!  你咁對d舊人,,睇下你可以管到個區變成點!

算啦..都已成定局囉..佢地又吾敢向上面反映既..何況反映左超版都係幫返佢地架啦

又睇下你哩個副版可以坐得幾耐?

呢樣野係超版同佢地自己既決定做同埋吾做..吾到我地講架..

引用:
原帖由 你老公 於 2005-9-1 02:20 AM 發表

兄弟你係新手好多野唔明唔怪你,你咪咁天真以為人地話三口六面傾就得架。唔係想話你,只係希望你清楚點解大家會討論呢個問題,如有得罪請勿見怪
可能佢吾係新手呢..開個新手acc講野嗟..嗄嘛..

引用:
原帖由 浪__子 於 2005-9-1 02:49 AM 發表

我可以正式答你

超版有同所有版ge版主講過
置頂不宜過多

我上任後
就呢個問題同紅版主, 車副版商討過好耐
話題係我提起ge但唔係我一個人ge決定
我亦都未有資格單獨話事係咪?

最後係3人同意g ...
咁你吾提米乜冇多事發生囉..呢到旺d吾好咩>要靜d沉d先叫好呀..

[quote]原帖由 浪__子 於 2005-9-1 02:59 AM 發表

取消置頂話題係我提出, 我唔怕認..

我係想問一句嗟..點解要提出.取消置頂呢?

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-9-1 03:30 AM 發表

ok,,學你話
我地都好難再講得出d咩,,,我亦暫停同你既討論
可能言語上有d過火,,.....
就等其他網友睇下我同你既對話! 睇下佢地點睇啦 !
ok?

大家都冷靜一下吧
岩既..休息下啦..冷靜下先囉..再講都係冇用既反正..講黎晒氣既..版主決定左既..再講再嘈再反映都係冇用架啦..

引用:
原帖由 最愛天 於 2005-9-1 04:29 AM 發表
岩岩宵完夜,返黎再吹過

既然版主團都放番3個吹水區落黎

再嘈都係無用

而家最緊要係點安撫的人

係咪要應該接受下的意見呢?
意見接受..工作照舊..:smile_04:

引用:
原帖由 沙咀強哥 於 2005-9-1 09:49 PM 發表
大家唔好再駡戰!
Stop! Stop!
俾個面啦!
我係話有2位版主應𠄘咗我嘅事做唔到,
兼且在無通知我嘅情況下解除置頂!

我相信強哥意思係話,,一早商量左..比個通知既..一定會支持三位版主既決定..係嘛..

始終大家都係想個版好嗟...有乜事講晒出黎,,好過大家放係心度..有心病仲吾好啦..

前往最後回覆