沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
36  107.6k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-12-31 01:27 PM 發表

師兄...如果有機會再沈...你仲沈唔沈呀...:smile_14: :smile_14:
暫時唔會~~:smile_o08:

剛過了黃金72小時...又開始有點想她....
一直在想...想打開手機看她有沒有找我~~~
哎...男人,真賤....我要堅持....這次必須打撈成功的!!!:smile_38:

開工啦!!!上來打個招呼唄!!!:smile_o15:

引用:
原帖由 henry_arsenal 於 2010-1-3 09:14 PM 發表

不要衰收尾...你一打給她,你就敗了...
如果她還不打給你,就可以bye bye 了...
因為條女唔緊你....
我關了電話....都唔知佢會唔會打嚟/sms我...
心思思想知..但又怕~~~
忍得好苦.....
這幾天...找了很多朋友去hea....但心中總感到寂寞~~~
忽然好喜歡曹格的<寂寞先生>重覆聽了一晚....好像感受到了那種人群中的寂寞..哎..男人:smile_o08:

引用:
原帖由 wing100000wing 於 2010-1-4 09:37 AM 發表

死心把 沒有結果的事情
心...就死了....
但是就是捨不得的感覺..在纏繞....
以往的經驗....最佳療法:去玩,找別個...一雞死,一雞鳴:smile_o14:

但..這次唔想...真正要脫離這沉船的無間地獄....
所以多了點牢騷...c hing莫怪~~:smile_o06:

引用:
原帖由 fatdennis 於 2010-1-4 11:38 AM 發表
中午好~~~各位船員...是不是有了家室, 就不能去沉呢? :smile_41:
有家室的也會沉..更易沉..沉的更深...:smile_o14:
有家室當然可以沉囉.....:smile_o03:
只是..有家室的人去沉...風險更大,影響更深....代價更重..:smile_o04:

該沉不...各安天命....:smile_o08:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-1-4 05:05 PM 發表

咁我想問你...有邊啲有家室的人係應該要沈船既呢...
有家室就唔應該沉..
單身的就一沉百踩....

問題係...究竟咩人應該沉呀:smile_41:

沉船有應唔應該的嗎?
沉船唔係..雄性失去理性只想感性性感的失心瘋行為來的嗎??
我們能不能不沉也控制不了...那誰管應不應該呢~~~:smile_42:

前往最後回覆