上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
183  377.1k

引用:
原帖由 federer_man 於 2019-4-23 08:30 PM 發表 查看引用來源

你鐘意既話除晒衫褲都得。光豬其實幾好feel.  
你梗係未做過一休僧:smile_34:

引用:
原帖由 federer_man 於 2019-4-24 12:49 AM 發表 查看引用來源

一休僧係乜野意思呢?
一嘢休番條褲然後坐定定等查牌:smile_34:

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-4-26 04:14 PM 發表 查看引用來源

炳文兄幾年前出過西記帖
無乜印象:smile_27: 如果有應該就唔駛問
光豬以前唔係人人肯,聽講最近閒放多咗,可能查牌疏咗:smile_41: 因為查牌囡囡光豬走難分分鐘攞得罩時跌低橫

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-4-26 10:50 PM 發表 查看引用來源

印象中有出過!
搞到思覺失調!當年個服務員大約4O+,廋底有波,坐爆!
但咁奇怪你又想知除唔除凈:smile_41:

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-4-29 08:49 AM 發表 查看引用來源

我自己就無除淨,有D危機感!
唔知有冇師見會成條褲除哂!
其實我都試過幾次除哂褲棟起單腳喺櫈上,囡囡企地彎腰推車,大堂位衰在見光,好在橫向一味夠濶 但坐爆口爆就就唔會除哂,除清上身(多數T恤一件)我就間中會:smile_34: 其實客嚟講你想點囡囡都無異議,所以相信為求男女平等,實有唔少師兄唔介意光光豬

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-4-29 02:29 PM 發表 查看引用來源
上次去衰咗,條女比心機服務吹,當時已習慣黑暗,剛有人經過有電筒照,條女真係…………
幾日無胃口!!
心理凖備不可少,所所目光一定要精凖,而家西施好多都有兩個電筒,一個照路出入,一個可以俾客想照乜就乜,好多客都會照住嚟吹,照咀同弟弟交融,唔多會照面 西記都有中人之姿,但同指壓一樣,服務高班,玩得夠放,難免都要經驗累積 同太囡揼骨一樣,好師傅好多都只能用"賤肉橫生"嚟形容,卻分分鐘一揼難忘:smile_27:

睇你做過乜,西施正常定額家用係 200,見話中出要加一魚,鐘錢應該200幾一個鐘,係你樂不思蜀,坐多過一個鐘 至於換人,你當然可以,話俾西施聽話叫西經嚟,西經自然會幫你换囡囡:smile_34:

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-5-14 01:03 PM 發表 查看引用來源
一個鐘係真係60分定係45分??
佢似水我WOR收我316...
應該係六十分,我去咗n年,從未水過

引用:
原帖由 KC15 於 2019-5-14 04:04 PM 發表 查看引用來源

女主播?
應該無估錯係成日放逐嗰個高妹

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-5-15 08:43 AM 發表 查看引用來源

口爆不用加錢,中出要自己同西施deal ,好多都唔比,唔喺有錢大晒。
口爆加中出就係兩炮,中出如果制就或者再有附加費, 200+100+100,400不為過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆