放下老婆d性感相

收藏  |  訂閱
10  40.8k

點可以用ok去形容呀,直頭係very good啦

C奶行山咁突出,唔好話呀伯,女人都望啦😄

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-5 13:28 發表 查看引用來源

D size都夠啦,而且呀嫂M到哪一排,又會大返個碼🤤
師兄果然識嘢,m嚟之前果幾日對波係脹啲,同埋會大食啲,嗰幾日扑嘢一定帶套 [/quote]老婆M到會升一級,雖然冇得屌,唯有玩影相😆

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-2-5 13:45 發表 查看引用來源
老婆M到會升一級,雖然冇得屌,唯有玩影相😆
升到F,就爽到冇貧友囉。 [/quote]我老婆冇咁大,正常只有C左右,M到升到D,我吾係波控再埋加上波形靚,都已經覺得好震撼,好滿意😀

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-7 18:16 發表 查看引用來源

有啲師兄又話想睇下我老婆黑絲,趁佢未收工返到嚟放一張分享下
黑C配高跟鞋,正呀,有冇長腿睇

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-7 19:42 發表 查看引用來源
黑c我反而興趣吾大😂😂😂我like睇腳同腳趾😍😍😍
C兄有品味喎👍🏼,我都係腳控🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-7 23:10 發表 查看引用來源

唔好笑佢啦,5呎3-4 有幾長腿?
著埋3-4寸高踭鞋未長腿囉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-8 14:00 發表 查看引用來源

有次老婆收工同佢食飯,見到佢著條短裙同魚網襪🤤🤤行街啲麻甩佬𥄫住佢,搞到我有啲興奮,食完飯捉咗佢後巷,我睇過曬冇閉路電視我叫佢揭起條裙畀我睇睇,最初佢好怕醜話公眾地方佢唔制,後尾結果怕怕醜醜快快手手咁畀我 ...
優質股,回彈力十足,後插即推

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-9 10:39 發表 查看引用來源

我同我老婆真係好多嘢玩,最緊要大家夠爽,佢畀我教到好多嘢都接受到,除咗肛交
大家夠爽又肯試新嘢,除咗好玩仲不斷增加新鮮感,兩公婆關係都好好好多

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-9 11:52 發表 查看引用來源

好多新鮮感😆😆我的大波金絲眼鏡秘書老婆😘😘
呢張呀嫂用口擔住支嘢令人好多幻想🫢

前往最後回覆