上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
246  342.5k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-24 15:47 發表 查看引用來源

唔好咁客氣咁謙虛啦,唔一定大先好玩嘅,紅顏都係C波都好好玩㗎
我老婆都係C波,口技仲幾好咁,你d對手口技又如何?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-24 16:11 發表 查看引用來源

基本上老婆同sp口技都好好,什麼69式都無任歡迎,紅顏最初比較怕醜唔係好接受69式,後尾玩落咗都好接受,不過佢同我吹嘅時候係真係好細心,教導下佢都好好 ...
玩69有冇玩埋轉菊花?🫢🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 12:52 發表 查看引用來源

佢見過我同sp飲酒幾次,其實佢妒忌心好重,佢曾經同我講sp係一個大波淫婦唔啱我😂🤣我同佢講話只係朋友我梗係唔會同佢講真相啦
點解我話佢好主動,對我有好感,其實想擒我係有原因嘅
有一次我喺酒吧間細房同生意上嘅拍 ...
但故事去到尾都係比佢食咗,50路淫娃應該都有另一番風味

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 13:45 發表 查看引用來源

佢又唔算keep得好差,實有睇下乜人咋嘛,佢之前畀佢前夫個friend屌我見過,質素低到不得了😂🤣所以佢咪又話人哋軟鞭又話人地唔識嘢囉
質素差都要食,太痕

舊式商場仲要殘廁,會唔會好鬼污糟,係入面點搞😨

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 20:46 發表 查看引用來源

梗係有啦黐立立,我返到屋企即刻大洗
佢之後仲同我講佢一路搭的士返屋企佢下面流出大灘嘢條底褲連條裙都濕埋
我幾驚佢玩嘢話去醫院驗下威脅我,因為佢下面仲有我啲精液 ...
痴起上嚟都真係有機會,殘廁得你兩個,佢講乜都得,屈你强姦佢就麻煩

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 22:49 發表 查看引用來源

同意,我老婆睇落都唔似40路㗎,男人識得打扮下五十幾歲都似四十幾啫
係呀,啲人以為我30幾,其實我都就快入伍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 09:44 發表 查看引用來源
佢唔係玩家係性飢渴冇野食,講玩佢同SP差好遠😜
果個女人點打扮都好始終師奶味好重,反而紅顏打扮吓都唔錯
果個女人雖然腳幼但係紅顏對腳都係靚好多🤭
下面呢張係紅顏差唔多最肥既時候🤭 ...
唔錯喎,下面的確肥美😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 09:57 發表 查看引用來源

我老婆都係肥鮑呢類型😜
我老婆都係呢類,所以我知係幾咁正😊

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 10:21 發表 查看引用來源

簡單講小籠包,大籮柚幼腳,有啲肚腩但係鮑魚唔算肥囉,好彩唔係好深色同都係多水多汁🤭
家姐乜年紀?有啲深色鮑成抽牛肺咁見到都吾開謂😨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆