上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
222  316.3k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-29 11:45 發表 查看引用來源

佢有啲錢嘅,因為佢知道佢前夫唔好,自己儲埋啲私己錢,有層樓有架車,唔使憂柴憂米
小弟唔係有錢,不過都唔使貪女人錢,家姐都講過如果我生意上有啲乜嘢需要週轉佢都可以幫下我
其實佢除咗想搵個性伴侶都真係想搵個伴侶 ...
講開你老婆,其實你估佢知唔知你有出去偷食呢?以佢嘅打扮同咁大食,係唔係想滿足你等你吾使出去搵食呢?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-29 11:51 發表 查看引用來源

其實好多女人high起上嚟都會流白汁,好似紅顏咁良家婦女,雖然慢熱少少,你搞得佢high屌得佢high,可能佢平均個幾月先同我屌一鑊,有時佢仲容易高潮流白汁嘅次數仲多過我老婆🤫🤫 ...
C兄條J一定有返咁上下同戰鬥力先攪到條條女都起晒白汁,吾係好多男人可以咁,吾係細就吾夠硬,夠硬又吾持久

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-29 13:04 發表 查看引用來源

佢唔知亦唔想知,佢滿足到我既係我咸濕啫,同埋我都餵得飽我老婆我同佢平均都一星期3-4鑊架
可能佢覺得佢咁大食,我都交到應該冇出去搵食我老婆平時打扮好OL look(工作需要)平時唔姣架,係鍾意貼身衫少少sex show ...
一個禮拜做3-4次真係吾易應付,大家都40幾,我老婆一個月都冇3-4次,當然我就一定唔夠皮啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-29 12:57 發表 查看引用來源

家姐佢日日都閪痕架啦🤭日日都痕到出汁😂你日日屌佢仲啱🤭
有啲師兄話想睇下我老婆對腳,其實真係普普通通啦😅紅顏對腳係靚d幼d
下面係我下面係我老婆d生活相 ...
呀嫂生活照都睇得出好身材,如果著埋OL同情趣內衣,真係不敢想像😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-29 15:27 發表 查看引用來源

師兄過獎呀🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️你太太都好正👍🏻有時間就分享多啲
我老婆行政look OL裝都幾好睇,有時都會著住呢啲衫扑嘢
我老婆就吾會著OL裝,所以C兄好幸福有個百變既老婆😄

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-29 17:57 發表 查看引用來源

佢姊妹當然係好啲啦,而且師奶味冇咁重
其實紅顏好少裝扮,但係裝扮起黎都冇乜師奶味反而有啲少婦味
出張紅顏先,淨係對腳都好過家姐好多🤣
好正呀👍🏼,靚腿一條😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-29 18:55 發表 查看引用來源

佢著對幼踭長boot加肉色絲襪同佢去爆房扑嘢好正㗎
其實佢好少咁著,雖然有時返酒店都要著襪褲
物以罕為貴,會特別珍惜😄

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-29 19:49 發表 查看引用來源

多謝分享,阿嫂正呀😍
多謝C兄既讚美,我覺得老婆條腿見得下人都忍唔住分享下😄😄,其他都係留返比C兄你分享啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-29 20:07 發表 查看引用來源

唔係見得下人,係掂!成熟令人有遐想
佢極少咁著,所以話物以罕為貴,而家已經熟到透晒😄

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-29 20:05 發表 查看引用來源
師兄,嫂子對腳好正😍謝謝分享🙏🏾
我係腳控,老婆對腳都叫滿足到我,我都唔吝嗇分享少少🫢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆