上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
223  317.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-30 13:55 發表 查看引用來源

我老婆對波真係畀以前升咗一個cup,雖然佢一向都勁(但係肥咗之後仲勁)佢同sp都係兩對導彈🤭🤭
所以點解家姐咁憎SP,因為佢覺得我鍾意大波佢嗰對小籠包真係細SP幾倍,所以佢咪成日話自己腳幼籮柚大靚囉🤣😂佢又唔知自己矮 ...
如果矮通常會有d波,小籠包就真係比下去,加上矮而大羅比例上都吾好睇,唯獨腳幼可以show下,不過身材矮腿都唔會長🫢🫢

講開靚腳,我覺得吾一定要長,要配合埋身形同pat形比例整體去睇,有啲身高腿長,不過整體係唔靚

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-30 14:09 發表 查看引用來源
多番少少。。。少少肉會再正啲😂😂😂
C兄果然有研究🧐,對乜嘢係靚腳一定有心得

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-30 14:16 發表 查看引用來源

當然係要講各方面配合啦,其實喺香港真正好靚嘅腳係好難求
大部分男人都鍾意女人波大,但係其實比例好重要,就算C cup 腳長比例靚,個身材一樣好正
好多女人就算腳長但係小腿粗又或者大腿好肥,一樣係打曬折扣
紅顏係幾 ...
完全正確,C兄果然高手,講出晒靚腿個精粹

咁大家覺得呢條腿又如何呢🫢

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-30 14:48 發表 查看引用來源
幼啦,純睇腳靚既因為高踭鞋加短䃿黑絲再高角度影更修長
真係專業嘅評語,幼就唔講得,只係角度問題,不過比例上都可以啦😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-30 14:51 發表 查看引用來源
可以呀,肉地啱啱啱好😍走黑c 重正😍🤣
配合返樓主今日黒C既主題😜😜

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-30 14:59 發表 查看引用來源

我係專業嘅咸濕佬🤣最鍾意睇女人,好似紅顏呢張舊相,本來條裙唔係好短但係因為坐嘅姿勢,加上著咗高踭鞋所以咪顯得對腳特別長,有時見到都想同佢玩腳即刻扑佢
雖然我唔係腳控但係我真係好鍾意女人著咗高踭鞋同我扑野:l ...
真係好正好靚,係男人都想扑,如果喺街見到咁,我都會不停咁望,欣賞條腿既每一寸😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-30 15:16 發表 查看引用來源

試過有一次紅顏又係類似咁著(因為我同佢一齊出嚟見一啲大家到相識嘅朋友,所以佢先會特別打扮)佢又係著高踭鞋冇著襪褲,我係咁𥄫住佢對腳我已經鳩硬
跟住我送佢返屋企喺的士已經摸緊佢大髀,上到佢屋企捉佢入房推佢落床, ...
呢種視覺享受加誘惑真係好正,又好難忍,一定會手多多😆,我老婆著到咁坐車我都會忍唔住摸,尤其係佢好少咁著😆

呀嫂對波簡直係無敵😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆