上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
143  317.0k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 20:13 發表 查看引用來源

咁都係,不過我都係衰咸濕又唔係冇女人,之後我就同佢屌完第二次就一路疏遠佢,冇再同佢搞,怕佢纏住我,而家佢久唔久都會打畀我約我食飯,我好多時都推咗佢
佢知我嬲咗佢,避開佢 ...
玩還玩, 最怕就係大家無共識, 對方越晒界痴身

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 19:35 發表 查看引用來源

講真啦,我覺得係佢離婚之後七八年淨係畀佢前夫個friend屌過一次,當然係痕啦
我都講過佢係性飢渴,佢離婚嗰時四十幾係一個女人最強性慾嘅時間,又冇得屌死忍,見到一個合佢眼緣嘅雖然年紀細過佢(其實我都四十幾)畀個細佬 ...
宜家人長命又有科技, 50+嘅女, 保養得好, 望落只似40+.

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 22:49 發表 查看引用來源

同意,我老婆睇落都唔似40路㗎,男人識得打扮下五十幾歲都似四十幾啫
40路㗎似30路, 唔算難㗎,
50路㗎似40路, 就唔係咁容易呢.
,

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:05 發表 查看引用來源

家姐覺得好sexy但係我睇慣睇熟玩慣玩熟真係唔係覺得好興奮同好特別
佢係著咗件粉紅色短旗袍旗袍裙開高义嘅,前面有個大窿突出條波罅隙,著第四個骨粉紅色絲襪,著條粉紅色通花哩士底褲個妹妹嗰個位置係開咗條大罅隙方 ...
粉紅色短旗袍旗袍裙開高义,
家對三吋半銀色高踭鞋,

扮到成隻私家雞咁, 送到ching 口由嬲屌

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:45 發表 查看引用來源

幾個女人都好受落呢啲㗎,特別係我老婆畀我玩到標曬水頂唔順,扯住我去扑佢,淫相盡現🤭
家姐第二次都係畀我玩到咁,佢high到爆炸,我諗佢咁大個女都未試過畀男人玩到典床典蓆,先畀個男人插入去屌佢🤣
佢以為自己好淫好 ...
呀家姐以為自己好淫好玩得,原來對方淫過佢 ,玩得過佢🤣😂,
尼種sp 真係玩得過, 食得佢死死咁, 容易聽教聽話

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 19:42 發表 查看引用來源

佢覺得咁先似一個中國淫娃中女家姐,目的都係想引我插爆佢
佢感覺上俾一個後生過佢既男人屌,就真係有俾細佬屌既幻想好high,所以佢一識我就唔介意我叫佢家姐,仲俾真實年齡我知 ...
IF 淫娃中女家姐後生十年, 可食否?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 19:39 發表 查看引用來源

如果我肯認佢做女朋友或者情婦,佢真係貼埋錢我洗都得,不過算啦我都避咗佢,又唔係冇閪屌費事惹麻煩
淫娃中女家姐可能屌唔過, 不過, 其他相似嘅淫菜, 唔痴身咪當食散餐

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 19:24 發表 查看引用來源

紅顏就好多時都冇化妝,同埋未必次次都性感內衣,所以係好良家婦女feel
下面呢張係紅顏,雖然唔係好大波,不過搞起上嚟真係另外一種feel🤭🤭
ching, 你紅顏係好良家婦女feel重好, 有唔同種類嘅女食.
何況, 你紅顏對波都唔係細, 又有腰.  夠索.

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-31 13:30 發表 查看引用來源

佢本身都好大波,加上貼身衫同個胸圍夾埋托起當然係爆乳啦
佢平時除咗喺屋企會咁著,有時唔帶胸圍添🤭多數都係喺外國或者喺泰國,去旅行先會咁著
好身材, 就應該及時Show quali 啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-31 18:25 發表 查看引用來源

其實真心嗰句,我覺得我老婆有時係鍾意show quali(特別唔喺香港)又有少少鍾意畀啲麻甩佬昅但係又怕畀人撩,佢畀人撩係會驚嘅,佢同sp唔同,sp係任你昅,驚都未驚過你
紅顏就係最怕醜嗰個,亦係最少著低胸或者性感衫 ...
在外地, 特別係少港人之地, 老婆會放開好正常.
以前我個衰婆還是性趣高嘅時候, 有時佢都比份驚喜我...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆