上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
146  340.9k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-31 20:21 發表 查看引用來源

我老婆試過喺芭堤雅咁著,如果佢唔係同埋我一齊,自己一個人你又覺得佢會唔會喺度勾佬或者叫鴨?
這件性感又不暴露, 顏色鮮艷卻不低俗.

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-31 20:07 發表 查看引用來源

呀嫂咁好正
具往己,  現在佢冇乜性趣, 維持普通都要小心經營...唉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-31 20:41 發表 查看引用來源

太過獎,多謝師兄有時佢係外地仲暴露過SP不過SP多一份淫味
暴露但低俗, 真係唔夠吸引, 雖然, 有時係多份淫味...

不過, 以前我個衰婆會咁著尼玩cosplay, 由我去嫖佢,

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 23:51 發表 查看引用來源

離婚後既人妻都會係咁,家姐同紅顏都係
BUT, 都要睇吓佢地有冇細佬跟尾

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-3 23:49 發表 查看引用來源

一定有,好多人妻畀老公以外既男人屌,平時唔敢做唔敢玩既野都會試,呢條女亦肯定係咁
人妻勾佬屌, 重要唔止一個既男人屌, , 8成係淫格,
佢地一件污, 兩件穢, 玩得放....

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-4 01:24 發表 查看引用來源

我上面屌嗰條女,絕對係平凡溫純人妻feel,冇人知道佢其實瞞住個老公偷食,外面有條佬,可能已經搞咗成年
據我所知佢嗰個所謂男朋友係未結婚嘅,遇到我之後就扮自己未結婚同男朋友分開咗,其實真正想試下畀個人夫屌嘅滋味
...
嗰條女,真人妻綠茶婊

不過, 呢種都係好屌好食無手尾, 正

回覆 1219# mm28 的帖子

人妻對奶漲卜卜, 加上輕透和黑絲, 外表斯文內裡淫, 正

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-11 18:59 發表 查看引用來源

紅顏早收工,仲著住酒店制服,同佢一q咋,不過佢勁滿足
CHING 同紅顏玩制服誘惑, 有冇試過攞間平房攪一晚

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-12 00:32 發表 查看引用來源

當然有啦,果次攞澳門間平房攪腳軟
叫紅顏COSPLAY 上房比CHING 呢嫖....

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-12 00:42 發表 查看引用來源

玩強姦人妻興奮d,雖然佢離左婚但係一樣係他人妻味
結過婚嘅, 果吓人妻味, 離左婚都唔多唔少留住一段時間

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆