上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
98  41.1k

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-11 12:01 發表 查看引用來源
4仔就係咁玩,現實玩埋後門比較難,唔係太多女接受,因為都痛㗎,一般都係口同下面已經夠飽
玩後門,最初試吓甘油條,再買啲幼細嘅肛門珠,或者細肛塞,落足潤滑劑,
慢慢幫園囡囡開發後花園。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-12-11 14:28 發表 查看引用來源
有,用手指時還可以接受,但到佢支熱棒想入時,我就開始寫了....😅😅
先用肛塞開始試啦,2cm 開始,
準備用多啲潤滑劑。  
想容易真軍入後門,
我覺得去到習慣5cm就好易辦事啦。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-12-11 14:52 發表 查看引用來源
5cm???😓😓😖😖
粗5cm係習慣.
玩到5cm基本唔會入唔到。

我老婆去到44mm,
佢己經習慣比我遊佢花園😁😆

打真軍,後花園會夾緊,
玩後門,長唔係大問題。
點都唔長過便便啦🙄

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-11 15:01 發表 查看引用來源

有一次瞓到半夜,原本冇諗住搞老婆後門,因為我哋通常都唔着衫瞓覺,突然之間feel到自己硬晒,佢嗰陣時背住我瞓覺,原本諗住入佢前面嗰個窿,點知當我個龜頭入咗去嘅時候,佢比平時嘅反應大好多,之後佢之後叫我掹返出嚟,我問佢做咩 ...
我諗人人唔用,試想吓,
有人會便痹,又有人可以天天暢通。

但係,放鬆又一定比緊張容易入。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-12-11 15:11 發表 查看引用來源
應該吾會囉,手指入都會痛...
咁你BF插入幾多,
同埋你緊張時佢又粗魯。。。

如果你反感,就要溝通好話唔玩得,
咪攪到反面就無癮。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-12-11 15:17 發表 查看引用來源
可能我太緊張啩😅😅😅😅
我最初都係掃吓老婆嘅菊花,
之後佢都肯比我遊花園。

我同佢買咁支細肛塞試試,
慢慢習慣咗就可以次次成事。

開始時,即使有時我同老婆都想,都唔係咁順利。

回覆 149# 石黑龍127 的帖子

係呀,唔好夾硬呢。

我都係同老婆慢慢夾咗排,雖然佢肯玩,我地都係玩咗一輪先次次OK。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-11 18:24 發表 查看引用來源

唔覺囉,我已經放鬆到冇得再鬆
佢都係要出大力隊先隊得入去
但只係個頭入果陣時,個頭拮左入去之後抽送就易好多
不過要好小心就真!入左去之後到射精之前唔好俾佢出嚟 ...
緊比鬆嘅好,特別係後花園,
雖然師姐你話冇得再鬆。
但事實你菊花卻是還很緊湊。

我老婆怕我玩得過火,佢己經唔比我搵再大嘅玩具幫佢開發佢後花園。。。,怕唔小心玩到冇晒收縮力。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 08:08 發表 查看引用來源

咁俾得後花園人地入, 原本就係想給予佢最大o既壓迫感啫
撬鬆晒冇錯係可以令自己舒服d, 但咁做同時又與初衷背道而馳囉
所以本宮情願插果下痛苦d 都唔俾人用異物去開發 - 真係會愈玩愈大個囉
仲有就係你最後講果 ...
師姐你真了解。

我老婆怕玩過火,失禁就出大件事啦。
不過,我冇師姐老豆咁勁,咁持久強勢。

咁要用道具,慢慢幫老婆開墾後花園😅😂🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 10:37 發表 查看引用來源

本宮就係中意強勢o既男人
o係唔威脅到生命安全 + 我事先講過我願受o既情況下, 皇上會明知我痛都大力拮入去
肛交雖然係冇快感, 但我幾享受果種身體俾人享用o既感覺 ...
唉。。。敬拜師姐嘅老公。

小弟強唔到老婆,
要慢慢磨到佢鬆動🙄,
慢慢試開佢嘅底線😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆