上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
146  341.7k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-12 01:06 發表 查看引用來源

當然有啦同老婆都有玩佢俾人強姦、輪姦啦
要老婆肯去玩佢俾人輪,  真係困難 ,

CHING 好嘢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-12 01:12 發表 查看引用來源

又唔係真假架,咪又係性幻想加我同支假陽具屌佢一樣可以3p,多p
同老婆玩小道具, 真係會增加情趣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 01:48 發表 查看引用來源

佢係勁架而家仲勁過以前
呀嫂有乜心得, 可以越來越勁,..

我女人, 人開始成熟, 佢開始話怕結原流失...,
我就開始想幫佢做大對奶

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-26 10:05 發表 查看引用來源

因為佢覺得自己咁幫男人吹緊,而個男人又近距離望住佢隻鮑魚,佢係有少少怕醜中帶興奮帶淫,所以咪開始流淫水囉🤭再畀我撩下奶下同啜下,當然頂唔順啦 ...
調教到良家變淫娃嘅成功感, 諗起都夠興奮

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-26 11:12 發表 查看引用來源

有時紅顏裝扮下,感覺上真係好純都幾後生,真係唔似有個仔咁大
保養好, cosplay份後生唔難, 難在要對方來取悅自己。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-26 11:31 發表 查看引用來源

佢同我老婆嗰種感覺完全唔同🤭下面嗰張相係我老婆,感覺上我老婆係咪淫啲?我都開發咗紅顏玩角色扮演😂
淫啲? 紅顏先係淫蕩好 又比CHING 教玩角色扮演

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-26 12:09 發表 查看引用來源
可以開發到呢啲良家真係好有征服感!😬
個人覺得,
玩人妻征服感比較強 (當然有略奪別人老婆成功)!

成功調教良家變淫, 反而更強係 一種成功感, 可以按自己想法去玩弄SP...

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-26 12:32 發表 查看引用來源

佢個仔已經出嚟做嘢
細佬仔生得早, 對老豆老母你先苦後甜.

紅顏40路, 保養得好, 還有十幾年慢慢玩

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-26 13:08 發表 查看引用來源

我記得佢未到40,佢個仔讀書唔成,係早出嚟做嘢
GOOD, 再多幾年玩, 玩夠20年,
紅顏熟得啱啱好....

回覆 1842# mm28 的帖子

不一定,雖然偏向良家FEEL,
睇下邊點著,可以好反差。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆