京Do湯泉

收藏  |  訂閱
15  18.5k

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-22 10:18 發表 查看引用來源
之前睇YouTuber 介紹“鬼市”,尋晚突然心血來潮,收工就上左嚟行一轉。因為出於好奇心多過興趣,所以好快咁行完一圈就搵地方過夜。

呻吟座就唔諗了,嗰個時間一定爆滿。我喺經科學館站C出口去“鬼市”的,途中己經見到呢個場 ...
請問在那裡?,中式按摩收費多少?

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-23 08:43 發表 查看引用來源

因為鐘意鬆腿,難得技師可觀(合格並不是高分),短群有打底褲,個場乾淨有新鮮感咪會再去囉!
至於按摩就因為疫情幾年上唔到嚟,已經習慣左喺香港正宗泰按,有個相熟技師。 ...
係咪全程按棍?

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-28 14:04 發表 查看引用來源
尋晚(27/10)羅湖過關,call呢度公司車接送。
尋晚同今朝各鬆腿一次,就喺度過左一晚。離開時,見到一個戴眼鏡嘅鬆腿師,我諗應該係之前師兄講嘅211了。

今朝再去熟悉嘅92場解決,不過冇搵熟人,反而叫客服推薦新人。囡囡個子矮 ...
師兄,請呢個工號係幾號,還有冇其他鬆腿技師推介,謝謝

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-31 03:22 發表 查看引用來源

我夜晚就210、朝早就288,288比較進取。
明天去試下先

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-28 14:04 發表 查看引用來源
尋晚(27/10)羅湖過關,call呢度公司車接送。
尋晚同今朝各鬆腿一次,就喺度過左一晚。離開時,見到一個戴眼鏡嘅鬆腿師,我諗應該係之前師兄講嘅211了。

今朝再去熟悉嘅92場解決,不過冇搵熟人,反而叫客服推薦新人。囡囡個子矮 ...
師兄,我見個項目牌,有一個特別項目,香薰鬆腿79/45分鐘,咁同大堂既按腿49/45分鐘,有咩唔同?

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-11-3 10:26 發表 查看引用來源
按腿是大堂技師做  鬆腿是採耳師 鬆腿到位好多
明白,咁298係採耳師?

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-11-3 11:27 發表 查看引用來源
是採耳師  但好似是上晚班的 制服是短裙仔 大腿好白好滑
咁先試吓其他先

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-11-3 11:50 發表 查看引用來源
咁先試吓其他先
噚日試咗呢間,做咗2個鬆腿,之前師兄介紹的,2個上夜班,1個放假,試唔到,
第一個部長介紹既海南妹,樣子還ok,30十,服務都進取,大部份時間都按棍,有時會掃下江門,
我覺得可以回頭,第二個輪牌就有驚喜,來咗個新疆妹,樣子好得,身材瘦底,但冇咁進取,呢個問咗入房,要4魚,另加房費118,我覺得貴一點,不過唔知有咩服務,各位師兄有興趣可以試下,試完請包膠,包膠完畢

引用:
原帖由 Man1965 於 2023-11-5 10:34 發表 查看引用來源
師兄,升空小費多少?你唔試下新疆妹,上面師兄話好得,搞到我都心癢癢🤤
新疆妹冇咁進取,樣子真係靚

引用:
原帖由 Man1965 於 2023-11-5 14:26 發表 查看引用來源
走寶冇黎,去左黃金海岸
黃金海岸有咩好野,找未去過

附件

本帖最近評分記錄
  • voking 威望 +5 精品文章 2023-10-23 02:30
  • emau1 威望 +5 文不對題 2023-10-22 21:31

前往最後回覆