上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  139.6k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-6 10:54 發表 查看引用來源
上班时间nonono,回到家又不想看,不然突然想要了没办法解决,哈哈哈
點會冇辦法解決
果陣本宮同婚前o既皇上分開獨居, 夜晚whatsapp 有一個叫 "我好掛住你" o既暗號
唔係事先商量好, 但只要我發呢句野, 佢就知我想點, 一係過黎接我一係執定第二日返工衫黎我屋企過夜

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-7 08:08 發表 查看引用來源
唔駛咁緊張,一開始可以一個星期過嚟兩三晚過夜!慢慢適應,之後再住多幾晚,直到完全同居!
exact-7-ly

好難得uncle 會講出本宮都覺得o岩聽o既說話

即係除非有宗教信仰囉, 呢個我冇, 而且我傾向覺得婚前同居係有助磨合
住埋一齊其實係了解一個人o既其中一個方法

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-6 16:07 發表 查看引用來源
可是那样的话就会变成。。。好像我非常饥渴的样子
而且哦,万一他真的赶过来了,可是我当时没有feel了。。。好像好尴尬
男士們過黎評吓理!

如果我話:
"其實男人, 我唔敢話百分之一百, 但起碼過半數, 所以 -其實唔少男人都中意見到自己女人好渴望同自己有性愛親密接觸o既一面"

而家請你地click 返去前面, 第 #3141 個post, 望多一眼張相

本宮剛才果句說話, 如果當事人係長相如此o既一位女朋友, 咁樣質素o既女人成日想同你搞野,
你地會抗拒嗎?
你地會逃避嗎?
你地會嫌佢飢餓嗎?

I rest my case.

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-7 09:49 發表 查看引用來源
至於結婚,有排都未到啦!
我吊你老味果頭先讚完你

呢句野萬一被視為詛咒呢, 真係耶穌再降生多十次都未必打救到你啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-7 10:57 發表 查看引用來源
咁佢哋啱啱識,邊有咁快呀!😂
係嘅係嘅

既然小葵開呢個係聊天post 咁我就唔客氣啦:

各位認為結識到異性密友, 拍拖拍幾耐結婚先謂之合理?

雖然拖左七年, 但我本人認為一年以上其實都可以接受

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-7 16:37 發表 查看引用來源
姐姐,我的帖子没男人的,只有uncle和长长英文名的两位是男生而已
有!
我相信仲有d 潛水員係只睇唔留言o既, 有d 真係齋睇, 有d 睇完之後pm 問返你版入面已經講過無數次o既舊野
(曾幾何時皇上都係其中之一, hkdiscuss 年代佢係有account不過從來唔出post, 舊account 而家未必上到呢度但佢有我password)

Anyway my point is, 男性其實真係幾喜歡女伴主動俾出想搞野o既signal 囉
主動想同一個人親密, 可以被理解為你愛佢, 你接納佢, 你渴望接近佢, 你經常諗住佢, 佢對你而言係有魅力等等
男人呢方面o既心靈需要不比女人少

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-7 16:24 發表 查看引用來源
I mean...如果他搬来我家同居,那他的家怎么办?他有付每月贷款的哦,是不是要安排一下出租还是怎样的
有咩問題?
太多o既 "但是" 只不過係搵借口俾自己唔去做一件事o既理由
屋可以賣, 可以出租, 有貸款都唔影響, 雖然我地唔同國家但呢方面操作我諗唔會差太多啫
當年我地大家各自租屋住, contract end date 唔同, 有心要搬一齊一樣搞得掂

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 08:38 發表 查看引用來源
nonono,等下妹妹突然醒来去上厕所的时候会看到
扮咩野純情啫 大家都拍過拖, 我唔信雙方唔知道同得男朋友一齊訓就多數會搞野囉

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 11:01 發表 查看引用來源
我就是不想被妹妹看到嘛。。。万一那个疯女人突然兴奋起来,那就。。。
果陣本宮同abc 合租, 馬來西亞係點樣我唔太清楚但香港(我地租得起o既) 所謂大屋其實都唔大
皇上過黎訓, 或者佢bf 過黎探佢, 夜晚肉搏都難免會俾隔離房知道囉
大家都習以為常, 有協議做還做儘量保持地方整潔就ok

人地男朋友不知幾 sweet! 佢有我whatsapp, 失驚無神會搵我攞佢女朋友返學timetable,
多數係星期五幾點返屋企或者星期六同佢有冇planning 之類, 夜機飛過o黎禮拜六一早出現o係我地屋企門口
搭九粒鐘飛機過o黎陪女朋友訓一晚星期日又搭番九粒飛返番去
我同皇上講你果晚都要過黎, 佢地本來就係好朋友梗要聚一聚, 車黎車去浪費時間, 當日晚上隔離房肯定嘈過街市
倒不如你就o係我屋企過埋夜等我半夜都有d 細藝囉

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 11:24 發表 查看引用來源
我当然是不允许我脑公插她啦,而且她也有自己的男朋友啊,最多。。。让她观看吧
Yeah... 千祈唔好, 死人冧樓都唔好
唔怕一萬只怕萬一, 日後出問題o既話情況可以複雜到你唔信

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆