上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  139.5k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 12:04 發表 查看引用來源
姐姐说的是在隔壁房哦,我跟我的男朋友还有妹妹是在同一间房哦。。。虽然平时妹妹来我家的时候,我们都看过彼此的裸体啦 (我们都习惯了在家不穿衣服的),但是我们是没有看过彼此跟男生爱爱啦 ...
咁老實講又真係未俾佢睇過亦冇睇過佢地
但係呢, 有過幾次個別情況皇上實在黎唔到, 其中有次我已經上左床但睇緊手機未訓
條友披頭散髮赤裸裸咁走過黎敲門問我仲有冇condom 囉

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 13:52 發表 查看引用來源
奇怪。。。怎么会披头散发的?他们在玩WWE,打摔跤哦
已經搞過啦, 我好肯定係聽到過房中傳出過佢d 呻吟聲, 幾多次而家已經冇印象
不過可以推算出o黎, 如果盒入面淨返一個套的話, 好有可能已經買定新一盒準備
所以邏輯上講當晚應該已經搞左起碼兩次, 想黎第三次忽然發現冇晒套套

十幾年前啦, 果陣廿歲出頭, 加上長時間分隔兩地, 一晚四五次好等閒啫
皇上今時今日如果禁慾一段短時間都可以一日射三次俾我

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 13:49 發表 查看引用來源
原来男生兴奋时是那样的
那如果好像其他女生,很粗鲁的呢?也会兴奋?
睇人...
我就懷疑皇上係呢種人, 溫柔造作o既女人佢唔中意, 所以有時候唔信宗教都不得不信緣份!
人地拍拖, 尤其是新相識冇耐好似今日o既你呢段時間, 見親面都係甜蜜浪漫o既
本宮就幾乎次次面聖都會肚痛, 係笑到肚痛, 擘大喉嚨哇哈哈哈果種
講唔過玩唔過對方就爆粗+郁手打人, 只要剝光豬之後做返女人該做o既事就ok
(郁手打人 = 身體接觸, 接觸到咁上下自然 lead to 其他野)
其實咁樣拍拖又的確係幾舒服囉

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 15:34 發表 查看引用來源
哇。。。姐姐说的是连续的吗?不用休息的?男生可以一下子射那么多次?
NO.... 真係想揸乾人咩?

禁慾禁佢一個禮拜左右, 單純只係唔做愛, 其他生活情趣野一切照舊, 咁先build up到一個人o既慾望
跟住揀左o既好日子終於來臨, 先用口同佢啜爆, 因為呢次o既 "男人味" 最濃
然後放個break, (1) 食吓煙飲吓野傾吓計 (比如皇上出trip 返黎, 呢個時候先至分享出trip 做過d 乜)
又或者 (2) 籐條炆豬肉, 痛苦o既表情叫聲可以令皇上回氣更快, 二揀一

回氣之後先插, 皇上可以last 得更耐, 唔係啪啪啪而係嘭嘭嘭咁樣嘭本宮至少半個鐘以上
嘭完之後再進行剛才 (1) 同 (2) 未揀o既 option

呢個時候通常已經玩到成身汗, 所以會洗白白, o係浴室啪啪啪啜啜啜然後射落本宮面上, 即係顏射

有時候劇情會有所調整, 第二次會係入後門, 如果that's the case 的話咁第三次就係正常o既嘭嘭嘭囉
因為第三次先後門會劇痛時間太長, 頂唔順嘛

咁樣玩法要玩大半日o架! 具體時間好難講, 但大概就係食完中午果餐執好野之後開始,
到玩完最後果次差唔多就要傾夜晚去邊度食飯囉!

當然呢個只係最 typical o既玩法, 咩野配搭都有可能
三次都係正常啪啪啪之後射入口都有過
但一定唔會三次都後門

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-15 16:33 發表 查看引用來源
差不多。不過要溫柔啲!😬
"啊~~ 啊~~ 啊~~~ 老公~~~ 大力d ~~ 我愛你呀老公!! 啊~~ 啊~~~ 射入我個嘴~~ 射入我個嘴~~"

咁樣o岩唔o岩

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-15 20:22 發表 查看引用來源
哦哦。。。第一次和第二次之间会有间隔的,那就make sense了好多,呵呵呵
我是没有试过玩后面,最多只是让人嘴嘴或者摸而已,没试过插东西进去,而且通常男生玩穴穴都可以玩个老半天了 ...
但凡有過一兩次性經驗o既都知道男人唔可能一次接一次咁出啦, 揸牛奶咩你估..

不過講起揸奶呢, 有個情趣玩意叫 milking, 可以試試
男朋友或者會中意

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-15 22:29 發表 查看引用來源
啱呀!大力D之後加個屌呀!最後加句我比你屌得好舒服呀!😬
粗口我只會平時同皇上罵戰果陣先講
同埋我中意個捅字多過屌字囉

食快餐除外, 果陣偶爾係會講吓但亦唔係進行中而係進行前
類似係 "你敢唔敢 xxxx? 你敢 x 我xx既話我敢俾你屌"

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-16 11:05 發表 查看引用來源
你咁講對方肯定會話敢啦!😉
淨係從字面上理解咁你就錯啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-16 14:03 發表 查看引用來源
唔通係反話?😂
可以咁講吧
明知你肚餓要食野, 同時想睇戲o既其實係我本人
就同你講你快快趣食完飯o既話我就陪你睇戲囉

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-16 23:06 發表 查看引用來源
休息一下之后是可以来第二次的~但第三次就。。。没试过了,哈哈哈
milking是什么?
咪就係揸牛奶, 不過對象係男人果度囉
重點係射左精之後, 射之前可以同平常一樣
一般幫老公打飛機或者口爆, 都會感覺到佢射精之後, 雖然可以仲會繼續但你力度會稍為放輕
milking 正好相反, 用力chok, 用力啜, 無視佢求救求饒o既叫聲

係我同皇上之間體罰o既一種, 因為我覺得被籐條打係只應該由女性黎承受,
一個大男人趴底俾女人打太唔man 啦, 所以如果佢激嬲我o既話我會咁樣懲罰佢
刑罰分三等, 程度最低o既我會用對腳, 中等o既我用口, 最重即係搞得我最唔高興o既我用手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆