上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  139.6k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-21 14:00 發表 查看引用來源
吾係掛...咁益細佬😂😂😂
仲唔快d 除褲!

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-21 14:43 發表 查看引用來源
没有20cm啦 😂😂他也是普通的亚洲人,不是黑人
有見到20cm, 通知一聲

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-21 21:38 發表 查看引用來源
你意思係蛇蛇好像麗妃娘娘?
她為什麼要罵你?應該不會吧!
大肚婆要早啲休息!晚安!😊
咪聽佢亂up !

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-22 07:01 發表 查看引用來源
咁其實似邊個?😬
邊個都唔似

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-22 07:31 發表 查看引用來源
🪱🪱因住上下口都頂爆🥰😂
No No No...
下面個口隨便頂
至於上面嘛, 舌頭只係o係前半截! 過左之後o既後半段都冇口交應有o既感覺

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-22 09:22 發表 查看引用來源
收到🥰😂🪱🪱下面個口比我都頂會到盡😍😂
咁你去修練一下, 等你grow 到20cm 既時候再返o黎
到時候莫講話俾你頂到盡, 本宮自己扶住你支炮炮自捅

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-22 10:53 發表 查看引用來源
你。。。你问过蛇蛇的老公吗?
等下他拿100cm的铁棍捅你哦
加多100cm 可以用o黎執行死刑

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-22 12:07 發表 查看引用來源
老实说,就是因为小时候体力太充沛,家人才把我放去学跳舞的,不然像我这种husky在家搞破坏很可怕的
搞破壞一定要打!

細個果陣有個某某人 (親戚之一, 不公開) 屋企養狗, 記憶中佢係好明確咁講過o架
亂地大小二便, 咬爛野搞破壞, 一定要打佢屁股唔可以心軟
但亂叫則唔可以, 因為'亂' 只係我地人類覺得, 但狗狗聽覺嗅覺敏感度係人類唔知幾多倍
狗狗叫親就打佢的話養成習慣真係有咩事都唔叫, 咁就麻煩啦

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-22 13:41 發表 查看引用來源
我的搞破坏跟狗狗的搞破坏有点不一样,至少家具那些是不会被咬烂啦 大概就是。。。我会烦着家人陪我玩,一起做这个做那个之类的,然后搞得大家都精疲力竭,剩下我一个人在那边沾沾自喜 ...
Hmmm..... 我會

不過唔係家具係文具, 鉛筆頭粒紅擦膠成日俾我咬爛晒
連硬幣都會擠入口, 細個俾阿爺喝我: "痴線架你? d 大餅唔知幾多人摸過, 街市又出現過乞兒又揸過, 你擺入口?!"

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-22 14:26 發表 查看引用來源
铅笔头的eraser嘛。。。我小学时也是会用手把他拔断然后丢掉,因为我觉得这个设计spoil了铅笔本身的含义,铅笔就是要用来写东西的,怎么可以有个对立的东西在顶端?我就认为这个想法是正确的,大家也都这么认为,所以就把班上同 ...
拔斷呀... 本宮主打係切割
細個住果間屋, 樓下文具店d 野好平, 有款made in china  既擦膠當年只賣 HKD1 一件
一件切片, 再切條, 再切粒, $3 - $5 破壞力可以好驚人
灑o係同學頭上又有, 書包入面又有, 好似仙女散花咁往天上一擲由得佢落雪咁樣成個班房都係
跟住因為玩得多, 成日就刀不離身, 然後玩更愈o黎愈過份
拎一堆 cable tie 返學校, 穿過男同學條褲屁股上方原本用o黎穿皮帶個扣, 將佢束在椅背條鐵上
因為有刀嘛, 諗住隨時都可以切斷佢放生, 一路都冇大事發生 (只要你唔係忽然從座位嘭一聲咁彈起身),
但凡事總有例外....

結果咪一時o係課堂上, 一時被命令陣間小息自己去訓導處自首, 俾人打手板
最後一次, 係唔知咩事老師兩樣都冇做, 反而係叫我去教員室, o係果度受罰
後來分析應該係佢聽到一d 傳言, 有三兩個個別o既老師其實係幾中意我
因為我上佢地d 堂特別乖, 佢就係專登要我o係佢地面前被體罰o黎揭穿我o既真面目
打完手板出返o黎時, 果然被另一個 miss 叫住我問我咩事, 我講晒佢知, 因為我估計我唔講, 打我手板果位阿sir 事後都會講
miss 點醒o左我: 佢問我買全新o既擦膠返o黎咁樣擲, 跌落地同跌落垃圾桶有冇分別?
如果冇o既話因為擦膠只能用一次, 用錢去買返o黎, 然後擲落地 and/ or 垃圾桶又有冇分別?
如果都係冇o既話, 咁呢個行為同我將父母俾我o既零用錢直接掉落垃圾桶其實亦冇分別
每次玩幾蚊, 一個學年加埋我擲o左幾多自己o既零用錢入垃圾桶

之後我就再冇玩過啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆