上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
585  139.5k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-22 16:48 發表 查看引用來源
可是话说回来,老师在我们大家小时候的生活中,真的扮演着举足轻重的角色呢
呢個一來啦, 然而本宮體會到o既, 則係 "識" 唔得於 "可以教"

同樣都係老師, 成件事從頭到未, 最多最多我都係手已經伸左出o黎等阿sir 打落去前幾秒鐘先有少少驚
如果只有第一個阿sir, 好可能今日俾佢罰完, 過兩個星期我又會做返今日一模一樣o既壞事
miss 則係一個相反, 三兩句說話之後, 本宮真係從此再冇做過果件事

don't get me wrong 我唔係怨恨阿sir 借故捧高 miss, 雖然法律已經禁左好耐但我傾向支持體罰o既
改唔改正到都好, 自己做過o既事都應該要找數, 真係誠心懺悔的話受吓苦自己良心仲會好過d 添
但我想講o既係教育方法, 或者呢d 就係做老師o既天份, 有d 懲罰真係只有找數,
另一d 手法卻可以令犯事o既人真正明白點解下次唔應該咁做, 從而變返一個好人

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-22 16:49 發表 查看引用來源
我这个不叫顽皮 我是看不顺眼,是不喜欢,是要把我不喜欢的东西从朋友们的身上消除掉,我的出发点是好的
其實你呢d 叫做精神強姦

肉體強姦係你唔想愛愛, 我卻完全ignore 你o既意願, 淨係因為我自己想然後強行將支棍插入你體內
精神強姦就係原本一件事可以有幾個唔同睇法, 你ignore 左人地o既見解夾硬將自己認為對o既一套apply o係人地身上

惡貫滿盈o既肉體強姦犯, 會話 "頭先你都有爽啫, 我邊算係做錯"
病入膏肓o既精神強姦犯, 就係 "雖然乜乜乜乜乜, 但我出發點都係好o既"

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-22 23:02 發表 查看引用來源
當然不願意!😬
大家出o黎社會做事o既人, 唔好將說話講得咁死, 封絕晒自己d 後路

應該話睇吓拔出o黎之後做乜
拔出o黎著番褲就走, 咁梗係no
拔出o黎然後再插入其他地方, 咁就要視乎對方體能體型同體味, 然後再作決定

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-22 22:48 發表 查看引用來源
那我强奸了好多人 可是他们也都没生气啦,哈哈哈
呢d 叫躺平
俾人強姦明知反抗唔o黎, 倒不如就嘗試享受佢

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-25 14:19 發表 查看引用來源
testing testing
有問題:
1. 當時同男友報平安, 雙手拎住手機, 咁係邊個影相?
2. 馬來西亞咩時候咩季節需要著咁多衫?

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-2-26 08:20 發表 查看引用來源
1. 坐在对面隔壁的神经病拍的,她说人家约你出来唱歌,你在那边那么专心按电话,按到被拍了都不知道(其实我知道,我只是随她拍而已)
2. 其实没有很多衣服啊,那个毛毛衣是外套来的,里面只有一件小背心和小裤裤,如果不穿外套就 ...
真係 "她", 唔係另一個 "他"?

你果邊唔係全年都咁暖, 日夜溫差唔會太大o既咩? 操咁fit 仲會怕凍, 定還是啪啪啪拮拮拮用晒d 能量

引用:
原帖由 katieW 於 2024-2-26 11:56 發表 查看引用來源

妳以為所有人都像妳一樣!
滿腦子不是啪就是拮
你幫外人都唔幫我, 陣間就會後悔

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-26 13:53 發表 查看引用來源
好好奇蛇蛇會點做!😬
其實呢, 果張相本宮曾幾何時好似見過

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-27 07:52 發表 查看引用來源
喺邊度睇過?
https://www.tiktok.com/@soyiiyos/video/7332363789007932693

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-16 07:51 發表 查看引用來源
我没看错吧?男生自己处理是用来。。。。。。挤?
有人代勞,可以chok,可以磨,可以𨍭可以捽可以拉可以擠,亦可以含可以吸
自己處理冇錯係冇咁多享受㗎啦😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆