上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
196  501.6k

叫 Eric 接力

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-4-27 05:02 PM 發表 查看引用來源
唔知樓主自己有無發覺,你最初無論用字或者描述事情都比較含蓄,而家好直接用到插入、lin頭、啜呀等字眼,好明顯你對性嘅態度已經改變咗好多,好想知你到而家為止,玩咗幾多次
我都覺用字同描寫都變咗

P.S. 樓主話件事嚮復活節發生, 冇幾耐啫, 唔會好多次啩...

「我同eric講, 我唔想見到嗰個group�任何一個人! 我亦唔想 Eric 睇住我同佢做! 」

唔只後者,前者都違反埋,其實佢有冇尊重過你?

不過樓主反應咁正面,相信 Alex,阿山,肥波同阿龍可以嚮門口排隊了

唉...

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-29 11:44 AM 發表 查看引用來源

係! 我有講過...我唔會打倒自己說話
但我無相像過個感覺係咁樣! 
用返你�用詞, 當我諗住Eric會"接力" 
我亦張開腳準備比佢時, 
Eric佢攞部手機比我睇, 
原來佢將過程錄低左, Berti未出 ...
唔係你反口,係 Eric 違反協議,就算佢睇出你接受到,都唔可以先斬後奏架? 性交喎!

3P 片都拍埋,唔驚咩? 得你同 Eric 仲可以話情侶親密行為,3P 片一旦流出後果好嚴重

睇完即 delete? 咪儍啦,手機有 background backup 架

(點解我總係留意埋啲其他地方? 好似掃緊興咁...)

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-4-29 10:40 PM 發表 查看引用來源
君兄重擔心過樓主自己

樓主都可能冇諗甘遠:smile_13:
情願佢話成個故仔老作咋, 邊係真人真事吖?

拍咗片唔講得笑, 陳冠希拍片時都冇諗過供全球華人娛樂

就算 Eric 拍片目的好單純, 但如果你係 Berti, 睇住 Eric 拍咗自己, 會唔會唔要求 Eric 畀一份自己?

保密唯一方法係唔畀秘密存在, 否則只好諗定洩密時點收科, 的確為樓主擔心, 不過佢知有片第一反應係睇自己搞成點, 唉...

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-30 07:56 AM 發表 查看引用來源

君, 都係個句, 你信得過! 
敝在你身邊果個唔信得過呢!

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-4-30 10:35 PM 發表 查看引用來源

其實都拍左唔少相同片啦 樓主自己都好清楚
女人明知後果 都準個男人甘做 世事就係口甘唔理智
條片有一男一女,同條片有兩男一女,流出的話對女主角的傷害只係 90 分同 100 分的分別吧!

的確 Eric 早有偷拍與分享嘅歷史,3P 片只係多一個人啫,無所謂啦,樓主真係咁諗?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-5-1 10:05 AM 發表 查看引用來源

Eric拍完比我睇, 我起碼知道發生咩事! 好過佢地偷偷拍, 我都唔知!
我唔信你地無影過你地女朋友囉!唔好 呃姐姐喎!
至於比Eric影相同拍片, 係我地開始時我有掙扎過! 但宜家我真係只有信佢, 希望佢盡量要保 ...
看來我太多口了,要忍下

我想指出如果你同 Eric 兩人啲片流出,會被人覺得你儍,蠢,被男友出賣...

但 3P 片流出會被人認為你隨便... 有分別的

講完,收口睇故仔

引用:
原帖由 明眼人2015 於 2018-5-7 04:02 PM 發表 查看引用來源
勸到口水乾, 算把啦, 買定花生, 一路聽故仔, 一路打J, 方為上策!
我都係咁話,同自己講:故仔嚟啫,故仔嚟啫...

不過都會替樓主擔心,佢身邊冇個正常

佢冇套?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆