上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
447  465.4k

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-6 08:08 AM 發表 查看引用來源

估唔到米仔連肥妹WIN都食得落,同佢玩PHONESEX

不過仔真係要小心D,一下唔小心就變SCHOOLDAY男主角
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :sm ...
肥妹WIN 好失禮你呀, 拋出嚟大把人爭㗎:smile_o03:, 係一個寫實故事, 要向現實低頭
冇睇過school day, 所以唔知男主角係點
「正場」一定唔會令你失望 :smile_34:

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-2-6 06:16 PM 發表 查看引用來源

唸唸下,師姐個角色有D似入面,馬蹄露所講果種"過期WET妹"
:smile_47: :smile_47:
<鬼同你OT>又係冇睇,  所以唔知"過期WET妹"係點。。
「 同盟」就有睇嘞 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 ACT 於 2018-2-6 10:23 PM 發表 查看引用來源
支持下, 等下編~~~~
多謝師兄支持, 今晚一氣呵成, 連續三章, 過癮嗎 :smile_o13:

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-2-8 10:00 PM 發表 查看引用來源
米師兄系高質數高産量作家
其實要寫好耐㗎 :smile_35: 不過我一早寫定先, 好似好耐冇貼圖, 嚟張形象圖啦

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-2-8 10:21 PM 發表 查看引用來源

其實我只係口痕啫...

最好加埋彤姐亂入 (或者亂入彤姐), 咁就 very good 喇!
女嘅嘢 ,梗係越多越好啦。。 明白明白 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-9 09:08 AM 發表 查看引用來源

係咪講真先?!
小弟一直對徐小姐個「鯉魚咀」好有幻想
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
呢一張, 真係諗下都開心 :smile_47:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-9 09:38 AM 發表 查看引用來源

米兄一次過出三篇,搞到小弟有少少唔適應。。。
所以小弟都係跟返習慣,一日睇一章先拉:
(好野要慢慢享受麻)

其實講真,比係我就唔好講勒,尤其師姐仲以為,
你想同佢親熱。。。
點知你一句「我鐘意你個 ...
呢三篇 cover 咗好多資料, 解答好多問題, 係埋枱「講數」, ( 應該講埋床先至啱 ) 之後就入直路 :smile_04::smile_04:
所以覺得好有需要一氣呵成, 如果你一次過睇曬, 就會較少疑問 :smile_46:
通常啲父母, 係好少妒忌啲仔女叻嘅, 見佢哋叻, 只會自己開心, 唔會眼紅

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-2-9 11:28 AM 發表 查看引用來源
甘queena可以留俾樂服侍
邊個係阿樂 ?

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-9 12:27 PM 發表 查看引用來源

都係忍唔住要睇埋落去。。。
哇,米兄你一轉入認真MODE,我又有少少唔應適TIM!

女神兩母女到底咩事,要住間房仔?!
如果以小弟過往既尿性,好可能寫女神原本都係自力更生既,
但偶然之下發現做援交 ...
第三篇, 仲認真呀。。 都係嗰句你睇埋就明, 乜你見唔到大師兄張相咩 ?

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-10 10:09 AM 發表 查看引用來源

本屎忽岩岩睇左米兄推介既<the walking dead>。。。既解說影片,
簡單而言,我覺得這影片係講解及分析社會制度的,
其實講在好多人類歷史上曾經出現既社會。。。尤其最後好似講到霸權主義
本屎忽好鐘意呢種提 ...

如果要講the walking dead, 真係要開一個討論區, 幾日幾夜都講唔完, 只可以話畀你聽最新嘅季, 雖然action多咗, 但深度遠遠唔及以前嘅drama

爽朗活潑, 柔情似水。。 兩種唔同極端嘅性格都試過, 發覺 自己都係鍾意爽朗性格多啲, 所以自己筆下, 經常有呢類女性出現, 彤姐亦都入於爽朗, 所以會咁主動

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆