琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
11  580.4k

哦!咁少野因住比版主出警告呀,
咁你繼續講下你嘅轉變:smile_o01:

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-29 02:57 PM 發表 查看引用來源
就由我其中一個男同事阿華講起。

我同佢維持左一段好怪的性關係9年,當年我地受訓,得星期六日先有得返屋企,我地就趁呢兩日時間不停咁做愛,不論響佢家又好,響我家又好,就係咁做,但做完返到學堂又好似唔識對方 ...
:smile_o12:你咁易就接受3P,証明你好玩得,仲有冇玩埋其它.....群P,
SM,肛交........

哈哈....你男友無時間陪你,又餵得你唔飽,
比其它人餵飽你,享受過就知到個中滋味....
一個插住, 另一條係口度含住吹住....夠實實在在...
女人係要比人調教至夠放

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-29 03:18 PM 發表 查看引用來源

都係嫁,個個爭上位,求升職,好多人會獻身
咁師妹你升職未呀.........
未就要瞓多D身.....比上師壓下至得:smile_o01:

唔付出又點會知 

緊會蝕底一兩次

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-29 03:23 PM 發表 查看引用來源

所以而家都唔想升。
唔想升,但食開咗胃口,就會自動出嚟搵食

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-29 03:28 PM 發表 查看引用來源
而家都開始STABLE 地同幾個食,冇開新MARKET......:smile_35::smile_35::smile_35:
哦!每個SP都有唔同嗜好姿勢......
合晒你口味

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-29 03:35 PM 發表 查看引用來源
最初我都係只會同男朋友扑,覺得比男朋友扑,係一件好正常的事,佢扑我,點都好過出去搞3搞4。

直至遇到阿華,呢個令我又愛又恨的男人,我先改變我個人生觀。

第一次同佢做係落大雨佢送我回家的晚上,雖然有雨 ...
:smile_o01::smile_o01:
慢慢聽你濕身又失身比啊華的故事.............

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-5-29 03:55 PM 發表 查看引用來源
佢好快手將我個BRA退到去腰個位置,下面條西褲已經退到去大腿一半,但佢依然係咁錫我,不停用條利探入我個口,另一隻手開始隔住條底褲,慢慢咁刺激我下面,響呢個時間,我定一定神,打左佢一把,叫佢唔好,點知佢都冇 ...
哈哈....唔怪得你又憎佢又愛佢

前往最後回覆