琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
19  580.1k

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-1 12:17 發表 查看引用來源

後門冇,係呀,體能勁真係好正

師姐咁玩得都無玩過後門,呢吓有d意料之外
巨Jer+ 肌肉+ 持久 真係無得輸
不過要男女雙方都要有返咁上吓體能先好玩....

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-1 12:43 發表 查看引用來源

底線來的,係呀,普通女仔應該未必夾到佢地幾個,我同linda體能都好在唔太差

我諗師姐都應該操到有八舊腹肌, 好似咁
可否形容多d你同linda嘅身形?linda本身有無晒黑?

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-1 13:52 發表 查看引用來源

佢就155cm左右,身材都係fit的,佢對波好大,但有小小肉地,但佢都有運動開,所以都係正的。

我當然冇相咁大隻啦,我都係有肉地,不過成日去跑步,要keep住體能

linda 155cm身高但對波有35E...可以諗到個比例有幾震撼
linda本身有無晒開太陽?

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-1 13:59 發表 查看引用來源

佢冇,佢係皮膚白,但都有行山跑步

黑白雙嬌大戰巨Jer大隻佬
諗起都正
諗諗師姐身型著sports bra +貼身legging最性感
成日跑步, 個pat一定好firm好挺

喺wor..師姐有無同班大隻佬玩過SM?

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2016-6-1 14:15 發表 查看引用來源

做運動都係希望身體健康

Strong is the new sexy..
小弟好多年前都係做紀律部隊, 嗰時無太在意做運動
宜家年紀大咗,反而想做返

引用:
原帖由 uwillknow 於 2016-6-1 16:43 發表 查看引用來源

仲有咩玩?
師姐話唔玩 sheshe, 唔玩後門,
睇返之前嘅post同埋師姐嘅接受能力..
可能會玩埋戶外群交/野戰 (又者已經試過):smile_30::smile_30:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

真正健美身型
小弟覺得師姐呢d身材先最性感
運動呢家嘢真係無得呃人, 下咗幾多苦功就有幾多收擭
所以除對師姐咗扯旗致敬至外, 亦佩服你嘅恆心

師姐尋日上咗龍脊?
我尋日都有去~14:00左右先開始行, 勁多人
師姐你一早出發?

前往最後回覆