上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
1.3k  142.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-18 12:14 發表 查看引用來源

咁即係要剝光豬舔到想要為止
等佢提出要求!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-24 12:07 發表 查看引用來源

我早餐牛油果/ 煎蛋toast, 中午三文治, 晚餐就最難控制, 主要睇老公想食乜
炸雞壽司牛扒焗豬扒飯火鍋咩都有可能發生
咁你而家幾重?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-24 12:37 發表 查看引用來源

月頭量過, 58多一dd
都幾好喎!你有幾高?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-24 13:10 發表 查看引用來源

有條友又趁本宮唔為意o係度嘲諷我, 個post 剛剛浮返上o黎

借呢個機會將佢一齊曝光, 你自己估吓邊個打邊個 & 我地有幾高

係咪K姐?我估左邊係你,你哋起碼165啦!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-24 14:01 發表 查看引用來源

你地最中意講o既一碌柒同一碌尻

好多年前o既事啦, K姐當時不知幾咁溫柔唔似得而家咁頂心頂肺
仲會陪本宮周圍去玩, 講緊唔係行街食飯而係一齊出國囉
睇返d 舊相有時都真係幾感慨, 有一種莫名其妙o既失落 ...
咁佢而家粗身大勢點同你出國吖!呢張喺出國影?師姐身材好fit!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-25 07:43 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈唔好意思我又忘記左

整件事是咁的:

知道我的愛人懷孕, 而且一索得男, 我都十分高興
我還記得那是半年前一個週四的晚上, 八時多左右吧她給我來電, 一般她都不會的, 畢竟那是陪伴/ 伺候老公的時間  ...
相信你哋之間嘅感情唔會因為任何事情而改變,有事的話,第一個出來嘅一定係你哋任何一個!人生唔同階段有唔同嘅嘢經歴!來緊可能有另一個美好的時光你哋一齊去經歷!

引用:
原帖由 katieW 於 2023-10-25 09:23 發表 查看引用來源

HEY~~~~~~~~~~~~!!!
妳忘了我手上也有妳的單人照?
大家互爆!😂

引用:
原帖由 katieW 於 2023-10-25 11:00 發表 查看引用來源

No, 那是我的 自私一點留著自己欣賞
咁一定好靚好祕密!😬
有冇聽過林清霞同鄧麗君各有對方一套性感照片私藏,你哋係咪都係咁?😉

引用:
原帖由 katieW 於 2023-10-25 13:49 發表 查看引用來源

照片是會有但應該不到那種程度吧

看好了 這可是我用了一頓amber 晚飯換來批准上載的

衣服最後沒有買 她說剪裁可以但不喜歡藍色 我倒是覺得超好看 比黑色那套還要好 ...
幫人post仲要請食飯!😬不過amber幾好食嘅!😬
蛇蛇對腳真係冇得頂,真係玩都有排玩!😊😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-25 20:16 發表 查看引用來源
uncle,蛇蛇是已婚女士,不要想入非非
想入非非啫,冇真入呀!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆