上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
71  60.0k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 23:09 發表 查看引用來源

一定有,話唔定有扑野相甚至video不過我揾唔到
唔出奇吖!可能喺個狗公度!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 23:26 發表 查看引用來源

例如佢以前叫床係用個插字,之後佢有時會衝口而出用屌我(佢好少講粗口),扑野表情叫床更淫,以前屌緊比較少用對腳夾實我條腰搖(佢平時扑野都好多水,但用對腳夾實我搖就湧出黎),後面入個pat明顯屹高d, ...
咁真係似比人開發咗!咁你都享受多咗?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 23:29 發表 查看引用來源

佢好後生同我一齊,其實好多做愛,同情趣內衣都係我教佢
咁呢個係佢第二個男人?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 23:42 發表 查看引用來源

我諗第3或4,佢同我之前有性經驗,但無從証實
咁佢同你之前都冇乜經驗,都係你教佢?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 08:08 發表 查看引用來源

其實個trip係8-9個同事一齊去台灣有男有女(隻狗公都有去),係有公事會見客同玩,佢同房女同事我識既,佢本身平時都鍾意性感內衣,但返工唔會太離譜,佢鍾意短裙,高踭鞋,成個trip係有好多旅行相,佢話呢張係同房女同事大家玩影下, ...
咁係咪真係咁多人去?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 08:52 發表 查看引用來源

肯定係,我睇過晒d旅行相
咁可能當時未比佢同事食,冇理由咁多人咁揚!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 08:57 發表 查看引用來源
佢平時都鍾意影d性感相,包括同我去旅行或者係香港爆房,我相信某部份佢都有send俾個人夫

以下呢張相唔係我影(佢唔知我有)地點不詳,你地覺得係自拍,男人定女人影?係乜情況影? ...
呢張就肯定唔係女人影!不過亞嫂真係好正!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:01 發表 查看引用來源

之前肯定屌過,果次都有偷食,因為剌激
如果係真就真係好刺激!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:13 發表 查看引用來源

佢keep得好好,唔似41人人都話佢30,之前都好多男人追,撩屌佢有同我講包括呢件狗公不過佢唔so,佢係性感既床上都淫,但係平時冇對男人發姣,所以真係唔知點解 ...
咁果個狗公都好嘢,咁都比佢溝到!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:22 發表 查看引用來源

用左幾年時間心機金錢,慢慢令佢放下介心,慢慢試扮好愛佢最終咪又係屌,唔靚仔不過高大既
咁佢都好有機心!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆