上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
498  316.7k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-4 16:28 發表 查看引用來源

佢哋係想搵個令佢哋開心嘅男人,包括做愛方面!男人屌人妻認為興奮,但係其實人妻畀人夫屌一樣興奮
比老公以外嘅男人屌肯定覺得刺激興奮!尤其是第一次出軌嘅纯情人妻,如果個人夫有啲技巧,肯定令個人妻好難忘!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2024-5-4 21:19 發表 查看引用來源
師兄好有感觸喎😅😅
都係架!😂

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-4 21:58 發表 查看引用來源

我覺得男人同女人始終有啲唔同。

狗公對女人,多多益善。
女人始終多情,都唔想自己變公廁。
所以好多女人第一次出軌,通常都會因為鐘意對方先會出軌!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-4 22:56 發表 查看引用來源

未必。
反而,她們家庭有問題係主因。
咁都係,唔係有問題就唔會比人乘虛而入!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-4 23:15 發表 查看引用來源

認人唔多,但覺得多數係咁。

只不過,過到普通人妻佢地嘅底線。。。,
有機會一條條去試,

如果遇人不熟,佢地真係比人慢慢剝光條底線,
再衰嘅,比人勒索迫奸。。。 ...
好多時人妻第一次都係逐條底線比人攻破,最後失貞!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-5 01:01 發表 查看引用來源

又唔好講到咁失貞嚴重。
出軌後,怕嘅係人妻喺岀面點玩法。
萬一投入太過,就始終攪到沉沉地。。。。
唔諗清楚,遇啱搭上對方,
狗公又只求就手唔理好醜,
人妻自制能力唔好,又唔會回頭。。。 ...
如果狗公只求就手,玩完就算,可能仲好,唔會搞到人妻家變,只怕玩出感情,影響屋企!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-5 15:14 發表 查看引用來源

咁就好睇老婆點沉法。。。,

沉向一個情夫還好。。。,

沉出街,就唔好想容易收場。。。。
咁都係!所以都要戴眼識人!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-5 17:48 發表 查看引用來源

多謝幾位師兄寶貴經驗交流
我又簡單講下我對人妻出軌,失婚女人一啲經驗同睇法
1.貪圖刺激型:通常係一啲比較高質素嘅人妻,遇到一啲狗公猛烈追求佢,一時迷惘接受咗,之後以為可以隱瞞得住個老公,所以同佢偷食享受下刺激 ...
師兄分析得好詳細!👍😬

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-5 18:04 發表 查看引用來源

師兄分析好細緻,
第一類人妻,沒有家庭感情問題,本身又係高質,見多識廣,出去玩吓,回頭容易。
第二類報復型人妻出軌,大部分目的係心淡衝動,本身又比較內向,唔多係沉迷刺激,出軌玩咗佢地都比較大內疚感,一兩個情夫己經夠人妻full  ...
師兄都講得啱!不過第二類有可能比開發之後,會越嚟越沉迷,睇佢遇到個乜嘢男人!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-5 20:45 發表 查看引用來源

係呀,就算是乖乖的良家人妻,每天受盡花言巧語奉承諂媚,越是純情的人妻,便越容易沉係泡良身上。

如果夫妻感情不和,家庭有問題,甚至老公有外遇嘅,更是水到渠成,半推半就之間就同咗泡良上床。  遇到無良嘅泡良,好易被佢地呃好 ...
同意呀!泡良最鐘意就係呢啲良家人妻!對呢啲冇乜經驗嘅人妻,好易就手到拿來!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆