上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
71  60.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:25 發表 查看引用來源

為左扑佢
咁佢都好有恆心!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:38 發表 查看引用來源

個人夫個老婆又唔裝扮又肥仲幫佢生幾件,狗公見到佢仲唔驚為天人咩?俾我都想屌啦

佢一步步先做朋友,扮care佢,扮正人君子,大家訴下苦,等佢放下介心以為佢冇野,再約佢食野行街睇衫,試探佢,教佢唔好講,再試佢會唔會偷食 ...
佢都好有手段!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:51 發表 查看引用來源

當我發覺開始唔對我有同老婆講呢個唔係好人,佢同我嗌交話只係朋友同事叫我唔好多疑心,果時真係冇野既,後來佢開始隱瞞我同條狗公交往
咁都好明顯下!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 10:54 發表 查看引用來源
佢平時都鍾意我喺佢後面用狗仔式插佢,但係佢偷食過之後,佢真係鍾意翹高啲個屎忽畀我屌,呻吟聲仲大咗多咗而且特別多水,所以我諗佢係好鍾意比狗公咁屌佢 ...
咁可能佢同事都好勁!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 11:26 發表 查看引用來源
其實喺佢偷食之前,我一向久唔久都有同佢玩啲幻想嘢角色扮演,佢都好鍾意咁玩而最好enjoy好high,玩到標曬水,其實我同佢都好識玩佢經驗都好豐富
咁可能真嘅更刺激!咁有冇試過扮佢同事?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 11:28 發表 查看引用來源
平均都三次,出外旅行就日日要,佢後生都強,到咗三十幾四十歲就更加需要更加強
會唔會佢食唔飽所以先比果條友乘虛而入?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 11:43 發表 查看引用來源
佢唔係食唔飽,係因為佢貪新鮮刺激,佢結婚之後未試過畀第二個男人屌,同埋佢仲識佢老婆佢覺得畀個人夫屌係好刺激
咁都有可能嘅!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 11:40 發表 查看引用來源
我哋乜都玩過,其實性生活一向都滿足,分享下其中一單,佢好耐之前有個舊老闆叫frankie好正人君子有老婆,我都識佢
有一次我叫佢扮畀frankie屌,佢初初唔肯好尷尬,後尾就話好試玩下
佢先攞支假陽具出嚟當係frankie嘅幫佢 ...
可能佢都想試吓比啲同事屌!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 12:01 發表 查看引用來源
佢冇勾人地係狗公勾佢,只畀個人夫引到心思思,有啲想試下人地老公,結果咪俾人屌左,最初冇人知咪玩落去
第一次出軌好少主動,不過可能會配合對方!尤其是溝咗佢咁耐,可能都心軟!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 12:08 發表 查看引用來源
大把人想屌佢,就算佢facebook只有啲稍為性感嘅相,大把男人讚佢,想識佢
有一次佢有個朋友讚佢milf,佢讚好,畀我知道我鬧佢問佢知唔知道milf點解?佢話大致上都知,咁我問佢做乜要讚好佢
好多人都想add佢但係佢冇add到,有 ...
亞嫂咁正,多狂風浪碟正常吖!咁佢算守得幾好,可能佢同事攻心機,再加上近水樓台,先比佢成功!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆